Κοινοποιείστε το άρθρο

΄΄Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς΄΄ κοντά στα παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώνστα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων !

Η Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννάκου, πήρε μαζί της το νέο της βιβλίο

«Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς», πολλή αγάπη και τη συμπαράσταση της εκπομπής

της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επισκέφθηκε

το Ίδρυμα παιδιών Χατζηκώνστα. Διάβασε στα παιδιά το παραμύθι της, ζωγράφισαν

κι έφτιαξαν όλοι μαζί σοκολατένια γλυκά, τα οποία κέρασαν στη συνέχεια. Στο τέλος πήραν δώρο από ένα παιδικό βιβλίο και πολλή αγάπη. Η ευαισθητοποιήμενη συγγραφέας, φανερά συγκινημένη συνεγχάρει το διευθυντή του Ιδρύματος Χατζηκώνστα κ. Λεωνίδα Δραγουμάνο, για τη φιλοξενία στο ίδρυμα, αλλά κυρίως για τη σπουδαία δουλειά που κάνει με τα παιδιά, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Το συγκεκριμένο παραμύθι αναφέρεται στο όνειρο μιας γιαγιάς, η οποία θέλει να σταματήσει τη δυστυχία των παιδιών όλου του κόσμου. Κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια ώστε να πάψουν να υπάρχουν παιδιά που να πεινάνε. Στην προσπάθειά της αυτή σημαντική είναι η βοήθεια, μιας νεράϊδας και της βοηθού της, οι οποίες καταφέρνουν να κινητοποιήσουν γιαγιάδες από διάφορες χώρες του κόσμου, ώστε να ενωθούν όλες μαζί και να υλοποιήσουν το όνειρο

της γιαγιάς Παραμυθούς. Στην προσπάθεια αυτή παίρνουν μέρος γιαγιάδες από χώρες όπως η ΠαλαιστίνηΣυρία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Τυνησία, η Νότιος Αφρική,

η Αρμενία, αλλά και από δυτικές χώρες. Φορούν τις ποδιές μαγειρικής με τις σημαίες

των χωρών τους και ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας. Η γιαγιά Παραμυθού

τις καθοδηγεί και οι νεράϊδες αναλαμβάνουν την αποστολή των φαγητών

στους προορισμούς τους. Το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα, επειδή είχε την πολύτιμη βοήθεια και την απεριόριστη αγάπη των γιαγιάδων όλου του κόσμου !

« Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου, είναι και δικά μας παιδιά, είναι και δικά μας εγγόνια» πιστεύουν οι γιαγιάδες απ΄όλες τις χώρες του κόσμου.

Το παραμύθι αυτό δεν πωλείται στα βιβλιοπωλεία.
Διατίθεται με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 6973349039 ή το παραγγέλνετε μέσω Facebook στο inbox της σελίδας Θεατρική Ομάδα Κανέλας.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο