Πάνος Κιάμος : «Από Αστέρι Σε Αστέρι»

Tο νέο videoclip animation και η πρωτοβουλία για το MakeAWish που διαδίδουν μήνυμα αγάπης και ελπίδας σε μια εποχή δύσκολη!

Μετά τις επιτυχίες-ρεκόρ της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς «Δεν Θέλω Επαφή», που παρέμειναν η μία μετά την άλλη για πολλούς μήνες στοtop 10 των επίσημων ραδιοφωνικών charts, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έρχεται αυτό το κρίσιμο καλοκαίρι να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο δίκαιο και πλημμυρισμένο αγάπη με το νέο single- πρόταση «ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙ» (Να ‘σαι Μαζί Μου Καλή) και το animated videoclip που το συνοδεύει!

Kiamos_Still_3

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΣΤΟ ΣΤΟ ΝΟ1 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ COBALT MUSIC

 

 Το video clip του τραγουδιού «Από Αστέρι Σε Αστέρι», βασισμένο σε μια ιδέα του Μιχάλη Παπανικολάου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου καιanimation του Θωμά Δουκινίτσα, δανείζεται την αισθητική των παραμυθιών και της παιδικής φαντασίας για να επενδύσει το νέο single του Πάνου Κιάμου, το οποίο, σε μουσική του υπερταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Νίκου Γρίτση, περιγράφει έναν ευαίσθητο και «εύθραυστο σαν γυαλί» άνθρωπο, που έχει νιώσει μοναξιά και προδοσία, αλλά παραδίδεται στα χέρια της αληθινής αγάπης για να τον πάρει «σαν παιδί από το χέρι» και να τον ταξιδέψει σε ένα όνειρο ελπίδας και έρωτα!

image004

Ο Πάνος Κιάμος, επίκαιρος όσο ποτέ, κάνει με το νέο τραγούδι του «Από Αστέρι Σε Αστέρι» και το video-clip που το συνοδεύει μια μουσική ευχή για έναν καλύτερο κόσμο, ξεκινώντας μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία για τον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τις επόμενες εβδομάδες 100 συλλεκτικά CD θα ζωγραφιστούν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά Ευχής του Make-A-Wish με θέμα την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πιο βαθιά τους επιθυμία, που δεν σβήνουν παρά τις απειλητικές ασθένειες.

Αυτά τα CD’s θα είναι διαθέσιμα από τον μήνα Σεπτέμβριο με σκοπό μέρος των εσόδων να ενισχύσει το έργο του Οργανισμού και να δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη, χαρά και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν τόση ανάγκη ώστε να ενδυναμώσουμε τον αγώνα τους για ζωή!

Kiamos_Still_7

Το single «ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙ» είναι το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Cobalt Music.