Παναγιώτης Τσαφαράς : ΧΡΥΣΟ CD SINGLE «Πρώτη Γνωριμία»

Χρυσό έγινε το παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τις υπογραφές των καταξιωμένων
Τάκη Σούκα
 & Χρήστου Νικολόπουλου!

Γνωρίσαμε τον πολλά-υποσχόμενο νέο ερμηνευτή Παναγιώτη Τσαφαρά μέσα από μία ερμηνεία που τον έκανε να ξεχωρίσει, στο τραγούδι του Τάκη Σούκα “Όλα Είναι Εδώ”, σε στίχους της Λίτσας Άρχοντα.

Συνέχισε να μας εντυπωσιάζει με το 2ο κατά σειρά single του “Οι Καλύτερες Μου Μέρες” σε μουσική τουΧρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και με την εξαιρετικά τιμητική συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη στο 3ο του single και τη διασκευή του “Άσε Με Να Λέω”.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών), ο Παναγιώτης κατέχει μία σπάνια ωριμότητα φωνής καθώς καιειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια των καταξιωμένων δημιουργών, ΤάκηΣούκα και Χρήστου Νικολόπουλου που του εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους, για να ακολουθήσει η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία», από τηνPANIK PLATINUM.

Το κοινό αγκάλιασε την πολύ προσεγμένη και αξιόλογη πρώτη δισκογραφικη δουλειά του νεαρούΠαναγιώτη Τσαφαρά, κάνοντας το CD Single «Πρώτη Γνωριμία» επίσημα χρυσό σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις!

Οι πρώτες κριτικές επιβεβαιώνουν ότι ο Παναγιώτης Τσαφαράς, είναι ένας νέος καλλιτέχνης με γνήσια λαϊκή φωνή και έμφυτο μουσικό ταλέντο που μόλις ξεκίνησε να ανθίζει στο χώρο του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού!