Το τραγούδι της Ημέρας στο Greekaffair.gr. Ακούστε το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Κακουριώτη, “Χρυσό Φιλί”.

Χρυσό Φιλί

Το απόλυτο pop icon, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κάνει πανικό με το ολοκαίνουργιο dance hit Χρυσό Φιλί, που υπογράφει μουσικά οκαταξιωμένος διεθνώς Δημήτρης Κοντόπουλος!

Το νέο smash hit σηματοδοτεί την έναρξη μίας δυνατής συνεργασίας του Βαγγέλη Κακουριώτη και της Panik Records με το BU Greece & το νέο άρωμα BU Golden Kiss!

Το B.U. εμπιστεύεται την Panik Records, συνεχίζοντας την παράδοση των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. να δημιουργεί κάθε χρόνο την μουσική επιτυχία του καλοκαιριούσε συνεργασία με την δισκογραφική, και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το νέο Pop Icon, με τις χιλιάδες Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), ως το πρόσωπο που ερμηνεύει το πρώτο B.U. Single «Χρυσό Φιλί», καλωσορίζοντας το #BU nofilter, τη νέα τάση που δημιούργησε για να εμπνεύσει και να αναδείξει την αυθεντικότητα της κάθε κοπέλας, και τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος, το B.U. Golden Kiss.

Το τραγούδι «Χρυσό φιλί», το οποίο δίνει φωνή σε μία ζωή χωρίς φίλτρα μέσα από το νέο ανατρεπτικό microsite  www.bunofilter.com και το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.