Σεξ: 5 λόγοι που σε έκαναν να χάσεις την διάθεση σου

Όταν η σύντροφός σου αποφεύγει  να κάνει σεξ μαζί σου, υπάρχει πρόβλημα.

Και πριν ετοιμαστείς να φέρεις την καταστροφή, αξίζει να ξέρεις  ότι δεν μιλάμε για την μία και μοναδική φορά που ήταν άρρωστη, τσαντισμένη, κουρασμένη ή στεναχωρημένη. Σαφώς η συνεχή αποχή της από το σεξ μαζί σου, είναι που σε κάνει να νευριάζεις και να αγχώνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά.

Δυστυχώς, το να μην επιθυμεί να συνευρεθεί μαζί σου έχει κάποιες αιτίες και καμία από αυτές δεν είναι προς τιμήν σου. Επομένως, σίγουρα κάτι δεν πάει και οφείλεις να λάβεις υπόψιν σου τα εξής:

  • Υπάρχει άλλος

Ξεκινάμε από το χειρότερο σενάριο. Η γυναίκα, σε αντίθεση με τους άντρες, όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα. Αν λοιπόν έχει ερωτευτεί κάποιον άλλον, μην περιμένεις να κάνει σεξ μαζί σου, τουλάχιστον όχι με την καρδιά της. Το μυαλό της είναι αλλού και δυστυχώς για εσένα, εκεί ακριβώς θα επιθυμούσε να είναι και το σώμα της.

  • Έχει άγχος για προσωπικά της θέματα

Ακόμη κι αν νομίζεις ότι θα μπορούσες να την κάνεις να ξεχαστεί, εκείνη το βλέπει τελείως διαφορετικά. Αν κάτι την απασχολεί, το μυαλό της είναι δοσμένο εκεί και αφήνει τα σωματικά ενδιαφέροντα εκτός. Μην ξεχνάς, οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές και δεν διαχωρίζουν το επάνω από το κάτω μέρος του σώματός τους.

  • Δεν της δίνεις τη δέουσα προσοχή

Όσο και να το θεωρείς απίθανο, η δική της αποχή οφείλεται στη δική σου αδιαφορία. Με το να δείχνει αδιάφορη για το σεξ το οποίο εσύ θεωρείς ζωτικής σημασίας, προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις το πώς είναι να νιώθεις παραμελημένος. Οπότε ενεργοποιήσου.

  • Σε βαρέθηκε

Κοινώς, νιώθει πως το σεξ μαζί σου δεν έχει νέες συγκινήσεις να της προσφέρει. Ξέρει την κάθε σου κίνηση, τη σειρά, τις στάσεις που θα επιλέξεις, ακόμα και τα λόγια σου κατά τη σεξουαλική πράξη. Λυπόμαστε που θα στο πούμε αλλά, φταις. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, σταμάτα να βολεύεσαι και φρόντισε την επόμενη να την κρατάς ικανοποιημένη.

  • Δεν ταιριάζετε ανατομικά

Όσο και να θέλεις να πιστεύεις πως οι γυναίκες κυνηγούν τα πολλά «προσόντα», η αλήθεια είναι πέρα για πέρα διαφορετική. Σε καμιά γυναίκα δεν αρέσει να υποφέρει στο σεξ, γι’ αυτό αν το κορμί σου δεν συνδυάζεται με το δικό της είναι πολύ λογικό να σε αποφεύγει. Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτό να συμβαίνει υπάρχει τρόπος να λύσεις το πρόβλημα, εάν αποφασίσεις να σκεφτείς περισσότερη την δική της ικανοποίηση παρά τη δική σου.