ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

14 λόγοι για τους οποίους οι παλιές ψυχές δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη

14 λόγοι για τους οποίους οι παλιές ψυχές δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη

Ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο όχι μόνο είναι αποδεκτό για τους ανθρώπους να είναι ανώριμοι, άπληστοι και εγωιστές αλλά ενθαρρύνεται κιόλας. Και για κάποιον με παλιά ψυχή, αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις κοινωνικές του δραστηριότητες, πόσο μάλλον στις σχέσεις.

Οι παλιές ψυχές διαφέρουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ως παιδιά, ενώ το ενδιαφέρον όλων ήταν στο να κουτσομπολεύουν και να τρομοκρατούν άλλα παιδιά, αυτές οι ψυχές ενδιαφέρονταν περισσότερο για συζητήσεις με μεγαλύτερους και σοφότερους για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν. Δεν τους ένοιαζε το κουτσομπολιό και οι καβγάδες και αντιθέτως περνούσαν τον περισσότερο χρόνο μόνοι τους.

Έτσι, όσον αφορά τις σχέσεις και τον ρομαντισμό οι παλιές ψυχές τείνουν να απογοητεύονται ξανά και ξανά. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν κάτι πάει λάθος με τους ίδιους ενώ στην πραγματικότητα είναι απλώς παλιές ψυχές. Και ενώ αυτό είναι κάτι όμορφο, μερικές φορές μπορεί να είναι επώδυνο. Παρακάτω βρίσκονται 14 λόγοι για τους οποίους οι παλιές ψυχές δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη.

  1. Περιμένουν πολλά.

Παρόλο που δεν θέλουν ο σύντροφος τους να είναι τέλειος έχουν προσδοκίες και κάποιες από αυτές θεωρούνται ξεπερασμένες. Όταν τους λέτε κάτι, περιμένουν να το κάνετε και σας εκτιμούν από τις πράξεις και όχι από τα λόγια σας.

  1. Ξέρουν τι θέλουν.

Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Αν παρατηρήσουν πως δεν είστε ο τύπος τους προχωρούν σε κάτι άλλο. Απλώς ξέρουν πως δεν θα βρουν την ευτυχία με λιγότερο.

  1. Εκτιμούν την συζήτηση.

Δεν έχουν θέση σε ένα κόσμο μηνυμάτων και ανούσιων συζητήσεων. Εκτιμούν τις ώρες συζητήσεων για το νόημα της ζωής, τις αγαπημένες τους αναμνήσεις και τις φιλοδοξίες τους. Μην προσπαθήσετε να ανοίξετε κουβέντα μαζί τους βασιζόμενοι σε κουτσομπολιά.

  1. Θέλουν ρομαντισμό.

Ο ρομαντισμός είναι πολύ υποτιμημένος στην τωρινή γενιά, κάτι που είναι απογοητευτικό. Δεν περιμένουν τον ψεύτικο ρομαντισμό των ταινιών αλλά αυτόν που απορρέει από τις γλυκές στιγμές.

  1. Έχουν πολλή διαίσθηση.

Μερικές φορές, η διαίσθηση τους μπορεί να είναι και η αιτία του πόνου τους. Παρόλο που ίσως να μην πείτε πως νιώθετε, θα το καταλάβουν αμέσως από χιλιόμετρα μακριά. Και τίποτα δεν διαλύει την σχέση γρηγορότερα από το να συνειδητοποιείς πως κάποιος δεν νοιάζεται πραγματικά για σένα ή δεν έχει καλούς σκοπούς.

  1. Εστιάζουν στον μεγαλύτερο σκοπό της ζωής.

Και το μεταφέρουν αυτό στην σχέση τους. Ξέρουν πως υπάρχει ένας βαθύτερος λόγος για την ύπαρξη μας και προτίθενται να συνεχίσουν την έρευνα τους για να τον βρουν και να ανακαλύψουν τον αληθινό στόχο τους. Ενώ απολαμβάνουν τα μικρά πράγματα, η μεγαλύτερη εικόνα είναι αυτή που έχει σημασία και είναι δύσκολο να βρουν κάποιον με την ίδια γνώμη.

  1. Δεν τους ενδιαφέρουν τα ανούσια φλερτ.

Θέλουν απλώς να βρουν τον άνθρωπο τους και όχι κάποιον μόνο για ένα βράδυ. Και ενώ ίσως ακούγεται ότι παίρνουν τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, απλώς θέλουν να βρουν κάποιον με τον οποίο να βρίσκονται στην ίδια σελίδα και θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή τους.

  1. Δεν νοιάζονται για τις σύγχρονες συνήθειες.

Αντί να γνωρίσουν κάποιον στο διαδίκτυο ή σε ένα μπαρ, προτιμούν να βγουν στον κόσμο και να βρουν κάποιον στην βιβλιοθήκη ή σε ένα μέρος που να κοιτά τα αστέρια. Δεν προτιμούν να ξοδεύουν τον χρόνο τους μεθώντας με ανούσια φλερτ.

  1. Επειδή έχουν ενσυναίσθηση, συχνά ελκύουν τους λάθος ανθρώπους.

Οι τοξικοί άνθρωποι τρέφονται από τα άτομα με ενσυναίσθηση μέχρι να μην τους μείνει καθόλου ενέργεια. Οι παλιές ψυχές πάντα προθυμοποιούνται να τους βοηθήσουν όλους, κάτι που συχνά αποδεικνύεται καταστροφικό.

  1. Έχουν περάσει πολλά.

Λέγονται παλιές ψυχές για κάποιον λόγο- τα προβλήματα της ζωής, η παιδική τους ηλικία και άλλες καταστάσεις τους ανάγκασαν να μεγαλώσουν γρηγορότερα από τους υπόλοιπους. Και αυτό το φορτίο τείνει να αποθαρρύνει τους άλλους από το να τους γνωρίσουν.

  1. Δεν παίζουν παιχνίδια.

Λένε αυτό που νιώθουν. Προτιμούν να είναι νευρικοί και αδέξιοι ενώ εκφράζουν την αγάπη τους παρά να προσποιούνται ότι δεν ενδιαφέρονται ή να αγνοούν μηνύματα για να το παίξουν δύσκολοι. Δεν έχουν χρόνο γι αυτό.

  1. Δεν ταιριάζουν με την σύγχρονη εποχή.

Παρόλο που στους περισσότερους αρέσει να μοιράζονται την ζωή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι παλιές ψυχές το αποφεύγουν. Δεν θέλουν να κάθονται με κάποιον που συνεχώς κοιτά το κινητό του αντί να τους μιλά.

  1. Δεν φοβούνται να προχωρήσουν.

Αν μια σχέση δεν λειτουργεί, δεν θα παραμείνουν σε αυτή ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει. Δεν θέλουν να είναι αγενείς αλλά θα προχωρήσουν αν είναι να βρουν το άτομο που θεωρούν σωστό.

  1. Έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους.

Δεν τους νοιάζει αν δεν ταιριάζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας ή αν κάποιος πιστεύει ότι το στυλ τους είναι περίεργο ή κακόγουστο. Έχουν αποδεχθεί τον περίεργο εαυτό τους.

 

 

Πηγή awakengr.com

Related posts

«Φωτίζοντας τη διαδρομή μου», του γνωστού εικαστικού και σκηνογράφου Θεοδόση Δαυλού

Newsroom

Να μειωθεί ο ΦΠΑ στο κρασί ζητά ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου

Βορίδης στο MEGA: Στοχευμένη στήριξη κλάδων του πρωτογενούς τομέα

Newsroom