ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Υγεία

1η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Ένωση Μεγαλοκαλυβιωτών “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” 

Στήριξε και εσύ την προσπάθεια της 1ης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει η Ένωση Μεγαλοκαλυβιωτών “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” 

Δίνουμε το «παρών», χαρίζουμε ζωή, δίνουμε αίμα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 9.00 – 14.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου  Ένωση Μεγαλοκαλυβιωτών “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, σε συνεργασία η Ένωση Μεγαλοκαλυβιωτών “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γιώργος Γεννηματάς” διοργανώνει την 1η εθελοντική αιμοδοσία , για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  9 Φεβρουαρίου  στην ισόγεια αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου  από τις 09:00 έως και τις 14:00.

Νεφέλης 27    Κάτω Πετράλωνα    Αθήνα 

 

Η Ένωση Μεγαλοκαλυβιωτών “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” σας καλεί όλους να στηρίξετε αυτή τη διοργάνωση. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη, διότι η αιμοδοσία είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας. Η αίσθηση ότι έχουμε βοηθήσει έναν συνάνθρωπο, μας κάνει να αισθανόμαστε ηθικά υπερήφανοι και να περιμένουμε πως και οι υπόλοιποι θα έκαναν το ίδιο σε περίπτωση δικής μας ανάγκης.

Έλα κι εσύ στον κύκλο της ζωής. Η αιμοδοσία αποτελεί την ύψιστη έκφραση εθελοντισμού, ανιδιοτελούς προσφοράς, αλληλεγγύης και ανταπόδοσης ζωής «δίνεις αίμα – δίνεις ζωή». Το αίμα δεν πωλείται, δεν αγοράζεται, δεν παρασκευάζεται, πολύ απλά προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Στη χώρα μας κάθε χρόνο οι ανάγκες για αίμα συνεχώς αυξάνονται, γεγονός που μας οδηγεί στη σκέψη ότι όσοι είναι υγιείς, μπορούν να δώσουν αίμα και να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία γιατί όλοι κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστούμε αίμα. Άλλωστε η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απλή, ακίνδυνη και διαρκεί μόλις 10΄.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Γιατί νιώθω πόνο στο στομάχι; Πού οφείλεται και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Το κουνούπι «τίγρης»… τρέμει τη ρίγανη

Newsroom

Όσο περισσότερο φως εκπέμπεις, τόσο πιο πολύ σε πολεμούν…

Newsroom