Κοινοποιείστε το άρθρο

Θεσσαλονίκη φιλόξενη με μεγάλη καρδιά

 paralia
Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που ξέρει να ζει και να αγαπά. Που της αρέσει το καλό φαγητό, η καλή παρέα και κάθε τι καλό. Που είναι φιλόξενη και γαλαντόμα σε ομορφιές, σε εικόνες, σε εμπειρίες. Που αγκαλιάζει ανθρώπους, κουλτούρες, διαφορετικότητες και τα αναδεικνύει, δημιουργώντας πολιτισμό.
thessaloniki
Και τώρα στις γιορτές που τα πάντα στολίζονται, όλα γίνονται πιο όμορφα και πιο λαμπερά: ο Λευκός Πύργος, η Άνω Πόλη, η πλατεία Αριστοτέλους, τα μπαρ στη Βαλαωρίτου, τα στέκια στα Λαδάδικα, οι στοές και οι αγορές. Όλα σε προσκαλούν να βγεις έξω και να τα περπατήσεις. Να παρασυρθείς στην μοναδική τους ατμόσφαιρα. Να γίνεις μέρος του σουλάτσου, να γίνεις μέλος σε νέες παρέες, να ανακαλύψεις νέα στέκια. Είναι το δώρο που σου κάνει απλόχερα η Θεσσαλονίκη, είτε ζεις εκεί είτε την επισκέπτεσαι∙ ομορφαίνει και ζωντανεύει τις μέρες και τις νύχτες σου. Γιατί, αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Μια μεγάλη καρδιά!
ladadika
Τι περιμένεις λοιπόν; Εάν μια βόλτα με το ποδήλατο στην ανανεωμένη παραλιακή είναι η αγαπημένη σου στιγμή μέσα στη μέρα, εάν όταν χάνεσαι στα στενά της Άνω Πόλης νιώθεις ότι βρίσκεις τον εαυτό σου, εάν ανακάλυψες το σημείο με τη μαγική θέα που σου έκλεψε την καρδιά, πες το και ενέπνευσε και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να ζήσει αυτές τις στιγμές!
Το διαβάσαμε εδω
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο