ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

5 λόγοι που δεν χρειάζεται να είσαι με κάποιον που όλοι θεωρούν τέλειο για σένα

5 λόγοι που δεν χρειάζεται να είσαι με κάποιον που όλοι θεωρούν τέλειο για σένα

 

Είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης της μαμάς σου, τα πηγαίνει εξαιρετικά με τους φίλους σου και οι κολλητές σου επαναλαμβάνουν συνέχεια πόσο τυχερή είσαι που έχεις στη ζωή σου έναν τέτοιο άντρα.

 

Όποτε όμως αναφέρεσαι σε αυτόν νιώθεις μέτρια, σαν να τρως φακές μια τυχαία Τρίτη στο γραφείο- εκτιμάς δηλαδή το γεγονός ότι έχεις φαγητό μπροστά σου, αλλά θα μπορούσες να έχεις κάτι καλύτερο στο τάπερ.

Τον βρίσκουν όλοι τέλειο εκτός από εσένα; Τότε μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσετε;

 

Τι κάνεις, λοιπόν όταν ο φαινομενικά τέλειος σύντροφός σου, δεν είναι όσο τέλειος πιστεύουν όλοι γύρω σου ότι είναι (για σένα); Γιατί, ναι, μπορεί η σχέση σας να μοιάζει ιδανική στα μάτια των γύρω, να περνάς όντως καλά μαζί του, να αγαπάτε και να σέβεστε ο ένας τον άλλον και να τσεκάρει τα περισσότερα κουτάκια του ”dream boy” αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ιδανικός για σένα.

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, καλό είναι να τελειώνεις μια τέτοια σχέση, όσο και να σε (και τον) στεναχωρεί αυτή η απόφαση και έχουμε 5 λόγους που θα σε πείσουν να το κάνεις.

#1 Δεν έχετε χημεία
Περνάτε καλά, δεν λέω, αλλά δεν έχετε αυτό το κάτι, αυτό που γεμίζει πεταλούδες το στομάχι σου και σε κάνει να χαμογελάς σαν να έχεις κρεμάστρα στο στόμα σου. Το σεξ είναι γενικά ικανοποιητικό, αλλά μπορείς να ζεις μια ζωή με κάτι που δεν σε συναρπάζει και είναι απλά οκ;

#2 Δεν είστε στην ίδια φάση
Εκείνος θέλει να πηγαίνετε καμία Κυριακή για φαγητό στους δικούς του και εσύ θέλεις να μένετε στο κρεβάτι μέχρι να πάει 1 το μεσημέρι ή και το ανάποδο. Γενικά, δεν είστε στην ίδια φάση και είναι κρίμα να κρατάτε τους εαυτούς σας πίσω και να μην εξελίσσεστε σαν ζευγάρι.

#3 Δεν έχετε τις ίδιες αξίες στη ζωή
Πώς μπορείς να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον που δεν έχει τις ίδιες αξίες με εσένα; Σκέψου μόνο πόσο δύσκολη θα είναι η συμβίωσή σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

#4 Δεν τον θαυμάζεις
Κακά τα ψέμματα, αν δεν θαυμάζεις αυτόν που έχεις δίπλα σου και περνάς την ημέρα σου συγκρίνοντάς τον με πρώην/πιθανούς νυν/άσχετους που γνωρίζεις τότε μάλλον δεν τον θέλεις και πολύ. Όσο καλά και να (φαίνεται ότι) είστε, αν κάτι μέσα σου δεν κολλάει, δεν πρόκειται να προχωρήσει ποτέ αυτή η σχέση.

#5 Δεν νιώθεις κανένα connection
Και κλείνουμε με το βασικότερο ίσως επιχείρημα, που στην ουσία συνοψίζει τα προηγούμενα 4- δεν νιώθεις κανένα, μα κανένα connection. Γιατί είπαμε είσαι ακόμα μαζί του;

Related posts

Χάρη στην εβδομαδιαία νηστεία «θεραπεύτηκαν» ασθενείς που είχαν Διαβήτη τύπου 2

Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Μεγάλος Περίπατος περνάει στην τελική του φάση»

Newsroom

Ο «Ξενοφών» χτυπά από απόψε-Κακοκαιρία μέχρι την Κυριακή

Newsroom