Κοινοποιείστε το άρθρο

 «8 λέξεις» θα ονομάζεται η νέα σειρά που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου – Δείτε τα πρώτα πλάνα

Υστέρα από την μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς  Τατουάζ στον Alpha όπου ποια οδεύει προς το τέλος της,  ο Ανδρέας Γεωργίου με τους συνεργάτες του ετοιμάζει ήδη τη νέα σειρά που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Ο Ανδρέας έχει ήδη βρει το σενάριο, τον τίτλο αλλά και τους πρωταγωνιστές που θα πλαισιώνουν τη νέα του προσπάθεια.

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου και στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας σειράς «8 λέξεις» που ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και έχει ήδη πάνω από 70.000 προβολές…

Το story της νέας σειράς

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου και στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Πέμμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσονας Παπαματθαίου.

«Ένας ισχυρός άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ζει για το παρόν. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος που δεν έχει μέλλον. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος χάσει θα χάσει τα πάντα. Τώρα ο χρόνος παγώνει. Όλα τελειώνουν. Και κάπως έτσι ξαναρχίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις.

Το μυστικό κρύβεται σε 8 λέξεις», βλέπουμε στην περιγραφή του τρέιλερ…

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο