ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Α.Λινού: «Υγειονομικές βόμβες» οι εμβολιασμένοι – «Και νοσούν και μεταδίδουν κάτι που επιτείνει την πανδημία»

Α.Λινού: «Υγειονομικές βόμβες» οι εμβολιασμένοι – «Και νοσούν και μεταδίδουν κάτι που επιτείνει την πανδημία»

Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες από τον πρώτο «δυναμίτη», με την καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, να επιστρέφει με νέο γύρο παραδοχών.

Θυμίζουμε ότι από τη συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε δηλώσει ότι δεν θα πρέπει να διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένο και μη, καθώς όλοι μεταδίδουν και νοσούν:

«Το βασικό είναι να ξαναρχίσουμε να τηρούμε μέτρα, μάσκα παντού, αποστάσεις παντού. Να μην διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους και μη. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, απλώς για λιγότερες ημέρες … Παλαιότερα δεν το ξέραμε».

Σήμερα, εκφράζοντας την αντίθεσή της στα νέα μέτρα που επικεντρώνονται μόνο στους ανεμβολίαστους, υποστήριξε ότι θα βοηθήσουν την κατάσταση αλλά όχι επαρκώς καθώς οι εμβολιασμένοι επιτείνουν την πανδημία, αφού δεν ελέγχονται από κανέναν!

Αποτελούν σε ελεύθερη μετάφραση υγειονομικές βόμβες με τη σύμφωνη γνώμη του κράτους, καθώς και νοσούν και μεταδίδουν, αλλά υποχρεωτικό testing επιβάλλεται μόνο στους ανεμβολίαστους:

Related posts

Να γιατί η ΝΔ δεν μπλοκάρει την εκχώρηση της Μακεδονίας – Ίσως γιατί δεν θέλει πραγματικά

Newsroom

Πανελλαδική απεργία: «Νεκρώνουν» όλοι οι Δήμοι στις 17 Ιανουαρίου

Newsroom

Δείτε LIVE:Σήμερα είναι η ώρα της Μακεδονίας- Όλα έτοιμα για το μεγάλο συλλαλητήριο – Mε το «Μακεδονία ξακουστή» ο ελληνικός λαός στο Σύνταγμα

Newsroom