ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Άχρηστα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού: «Κρούσματα σε δομές με εμβολιασμένους στο 100%»

Η ομολογία της Δ.Μιχαηλίδου που βάζει «φωτιά» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Σε μια ομολογία σοκ προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αποκάλυψε πως υπάρχουν οίκοι ευγηρίας στους οποίους υπάρχουν κρούσματα, παρόλο που έχουν εμβολιαστεί όλοι! 

Την ώρα που η κυβέρνηση καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, ώστε να μην μεταδίδεται ο κορωνοϊός η Δ.Μιχαηλίδου ομολόγησε πως υπάρχουν δομές που έχουν εμβολιαστεί όλοι εργαζόμενοι, αλλά και όλοι οι ένοικοι, αλλά και πάλι… υπάρχουν κρούσματα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ, αναφερόμενη στη μετάλλαξη Δέλτα: «Έχουμε δομές που έχουμε το 100% των ωφελούμενων και 100% των εργαζομένων εμβολιασμένο και παρόλα αυτά έχει μπει η μετάλλαξη και έχουμε βρει τους ηλικιωμένους στο νοσοκομείο». 

Κάτι που σημαίνει πως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε εργαζομένους… είναι άχρηστοί! Άλλωστε είναι γνωστό εδώ και καιρό πως τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μετάδοση, αλλά προστατεύουν από την βαριά νόσο. Αυτό μάλλον δυσκολεύεται να το καταλάβει η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων.

Και όπως είχε δήλωση πρόσφατα και ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός ιατρός & ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής «Ξεκάθαρα λοιπόν, τα εμβόλια δεν εμποδίζουν πλήρως την προσβολή από τον ιό.

 

 

 

Related posts

«Όχι» της επιτροπής των λοιμωξιολόγων σε λειτουργία χιονοδρομικών κέντρων και πρακτορείων ΟΠΑΠ – Ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου

Σουηδία: Περίπου 3.700 άνθρωποι ενημερώθηκαν για λανθασμένες διαγνώσεις για κορονοϊό

Newsroom

Προσκύνησε την Παναγία του «Άξιον Εστί» ο Μητσοτάκης