Κοινοποιείστε το άρθρο

Active Member κατά κυβέρνησης: «Κουφάλες εάν έχετε τα κάκαλα κλείστε μας ξανά μέσα και μετά ραντεβού… εκεί που πρέπει»

Συνεχίζει την επίθεση στην κυβέρνηση το συγκρότημα Active Member για τα μέτρα διαχωρισμού που έχει επιβάλλει για τον Covid-19. 

 

Το συγκρότημα με μια νέα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση πως εάν τελικά επιβάλλει τα μέτρα lockdown τα οποία ζητούν οι γνωστοί «ειδικοί» τότε το ραντεβού δεν θα δοθεί στα ραπιντάδικα (μετά την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων είχε κάνει σχετική ανάρτηση), αλλά… «εκεί που πρέπει».

«Άντε κουφάλες κάντε το αν έχετε τα κάκαλα. Κλείστε μας ξανά μέσα. Όχι μόνο τρόμο από τους παρλαμούρηδες σας, κάντε το πράξη και μετά ραντεβού (όχι στα ραπιντάδικα που λέγαμε χαριτολογώντας) αλλά εκεί που πρέπει», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το συγκρότημα Active Member είναι ένα από τα λίγα που από την πρώτη ημέρα της πανδημίας έχει εκφράσει την ξεκάθαρη αντίθεση του με τα μέτρα διαχωρισμού, με τις υποχρεωτικότητες, τα lockdown κτλ.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει δεν θα κάνει καμία συναυλία σε χώρο που λειτουργεί μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, ως αντίδραση στα μέτρα τα οποία έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.

Επιπλέον είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στους «αριστεριστές» και λοιπούς αλληλέγγυους για τον τρόπο με τον οποίο δέχονται αυτά τα μέτρα.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο