ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων

Άδωνις Γεωργιάδης: Πλήρως εμβολιασμένος και θετικός στον κορωνοϊό

Άδωνις Γεωργιάδης: Πλήρως εμβολιασμένος και θετικός στον κορωνοϊό 

Θετικός βρέθηκε στον Cocid-19  ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά θετικός στον κορωνοϊό!

Ο υπουργός εμβολιάστηκε -όπως οι περισσότεροι πολιτικοί- στην αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος και άρα έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από την ημέρα που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Ο Α.Γεωργιάδης που έχει αναφερθεί πολλές φορές στην ανάγκη του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ έχει στο παρελθόν στηρίξει με σφοδρότητα την άποψη πως πρέπει να απολυθούν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι.

Η περίπτωση του Α.Γεωργιάδη δημιουργεί πολλά ερωτήματα καθώς βρέθηκε θετικός και για 2η φορά, κάτι το οποίο είναι αρκετά σπάνιο, ενώ ήταν και εμβολιασμένος.

Να θυμίσουμε πως και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε αναγκαστεί να μπει σε καραντίνα πριν από λίγες ημέρες, παρόλο που ήταν εμβολιασμένος και στο παρελθόν είχε επίσης νοσήσει από κορωνοϊό.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος.

Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα, αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε ο Α.Γεωργιάδης στο Twitter.

 

Στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε ο πνευμονολόγος Στέλιος Λουκίδης. Ο κ. Λουκίδης ο οποίος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε για την πιθανότητα να κολλήσει κανείς κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κόλλησε ξανά κορωνοϊό είναι μια σπάνια περίπτωση.

«Σε πολλές από τις εμβολιαστικές πράξεις και προγράμματα, όπως και της γρίπης, υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσεις. Όμως στους εμβολιασμένους η νόσος διαδράμει ήπια. Και σε αυτούς που θα χρειαστούν νοσηλεία, έχουν ελάχιστες πιθανότητες για μια σοβαρή νοσηλεία» σχολίασε ο πνευμονολόγος Στέλιος Λουκίδης, αναφορικά με τους εμβολιασμένους που νοσούν.

Σχολιάζοντας μάλιστα την περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έχει νοσήσει δύο φορές από covid ενώ είναι εμβολιασμένος, έκανε λόγο για μια περίπτωση που δεν είναι συχνή«Βρισκόμαστε σε διαδικασία ιδιαίτερα μεταδοτικής μετάλλαξης. Το ποσοστό των ανθρώπων που νόσησαν δύο φορές είναι πολύ σπάνιο».

Related posts

Μαγιορκίνης :Υπάρχει εισήγηση της επιτροπής των ειδικών για υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους

Newsroom

Η Κομισιόν παρουσιάζει σήμερα το πιστοποιητικό εμβολιασμού – Οι πληροφορίες που θα περιέχει

Ρωσικές επιθέσεις σε 5 σιδηροδομικούς σταθμούς στην Ουκρανία μέσα σε μία ώρα

Newsroom