ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ciao a tutti ετοιμάζεται να πει ο Μ.Καρέρα – Εξετάζονται Μ.Χιμένεθ και Γ.Πογιέτ

ΑΕΚ: Ciao a tutti ετοιμάζεται να πει ο Μ.Καρέρα – Εξετάζονται Μ.Χιμένεθ και Γ.Πογιέτ

Ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει ήδη βαλίτσες, καθώς φέρεται να είναι «τελειωμένος» από την ΑΕΚ. Ήδη τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Γκουστάβο Πογιέτ εξετάζονται ως αντικαταστάτες του. 

Μη αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στην ΑΕΚ όσον αφορά το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μετά τη χθεσινή ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο στη Ριζούπολη και κυρίως την εικόνα που έβγαλε το σύνολό του στο χορτάρι, ο Ιταλός προπονητής οδηγείται προς την έξοδο.

Το θέμα είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον 56χρονο. Σε αυτήν τη φάση δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος εκτός από κάποιον που ξέρει καλά τον οργανισμό της Ένωσης. Έτσι, δεν μοιάζει καθόλου παράξενο ότι πρώτο φαβορί παρουσιάζεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν είναι ο μόνος, με τον Γκουστάβο Πογέτ επίσης να «παίζει» δυνατά.

Επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν να συνεχίσει η ομάδα έως το καλοκαίρι με τον Καρέρα στον πάγκο της. Γεγονός που είχε καταστήσει σαφές σε όλους εντός «δικεφάλου». Ωστόσο, τα πράγματα δεν δείχνουν να αλλάζουν και φαίνεται πως απαιτείται μια δραστική λύση.

Πάντως, σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, οι δύο πρώην προπονητές της ΑΕΚ δεν είναι οι μόνοι στη λίστα. Μέχρι -και εφόσον- ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία με τον Καρέρα, θα έχουν εξεταστεί και άλλες περιπτώσεις, με τη σχετική έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί ήδη.

Related posts

Χρυσή στην Ευρώπη η 14χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάλης Μαρία Γκίκα

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Έγραψε Ιστορία η Μαρκίδη με το πρώτο (χάλκινο) μετάλλιο για λογαριασμό της Ελλάδας