ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚ: Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναλαμβάνει νέος προπονητής

Η ΑΕΚ συμφώνησε με Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ καθώς ο Σέρβος τεχνικός συμφώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και θα διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά από 4 χρόνια επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός είχε κερδίσει έδαφος έναντι του Σεργκέι Ρεμπρόφ τα τελευταία 24ωρα και έδωσε τα χέρια με τους κιτρινόμαυρους.

Την Τρίτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε νέα συνάντηση με τον Μιλόγεβιτς σε ξενοδοχείο της Αθήνας όπου υπήρξε και η σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο διετούς διάρκειας πιθανότατα.

Πλέον το θέμα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά μέσα στην Τετάρτη με τον Μιλόγεβιτς να υπογράφει και να ανακοινώνεται αποτελώντας τον νέο προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός (ως παίκτης από την Ελλάδα έχει περάσει από ΠΑΣ, Καλαμάτα, Απόλλων, Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Ακράτητο) την σεζόν 2016-1017 ήταν προπονητής του Πανιωνίου και την επόμενη διετία βρέθηκε στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο οδήγησε στους ομίλους του Champions League για να μετακομίσει πέρσι στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Τέλος ο Χιμένεθ
Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μιλόγεβιτς ακολούθησε η επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ όπου τον ενημερώσει ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Χιμένεθ για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα και του μετέφερε ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα κατά την τελευταία τους επαφή, πριν ο Χιμένεθ επιστρέψει για την Ισπανία, ο Μελισσανίδης του είχε τονίσει πως θα του ανακοινώσει την απόφαση μέχρι το τέλος Μαΐου.

Related posts

Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε την προσωπική του υπογραφή στο πρωτάθλημα του NBA

Προκριματικά Europa League: Διπλό πρόκρισης για την ΑΕΚ μέσα στην Ελβετία με τη Σεντ Γκάλεν (0-1)

Ισόπαλο το ντέρμπι των αιωνίων: Με πέναλτι στο 103 ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό