ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθλητισμός

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο live στην (COSMOTE SPORT1 21:00)

 

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για τον τελικό του Κυπέλλου (COSMOTE SPORT1 21:00)

 

Ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας (COSMOTE SPORT1 21:00)

Μετά από αναβολές, αντιδικίες, διαφωνίες για το γήπεδο, κρούσματα ιού, αβεβαιότητα για τα ρόστερ και νέες αναβολές, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για 8η φορά σε τελικό Κυπέλλου, στις 12 Σεπτέμβρη στον Βόλο.

Αμφότερες πέτυχαν σπουδαίες ανατροπές στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ, με γκολ του Λιβάγια στο 90+6’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κόντρα στον Αρη (2-1), ενώ στο 102’ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το εις βάρος του 3-2 στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Μασούρας (65’) και Καμαρά (85’) ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων« που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, μετά το 2016.

Aυτή είναι η πέμπτη σερί φορά που η ΑΕΚ δίνει το «παρών» σε τελικό Κυπέλλου, μετρώντας τρεις σερί ήττες από τον ΠΑΟΚ. Το 2015-16, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν απέναντί τους τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 2-1. Τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν το Κύπελλο Ελλάδας ήταν το 2014-15, όταν και νίκησαν στον τελικό την Ξάνθη με 3-1. Η πιο πρόσφατη νίκη της Ένωσης επί των πειραιωτών σε όλες τις διοργανώσεις ήταν τον Φεβρουάριο του 2018. Έκτοτε, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τέσσερις νίκες, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη (10/9) στην οποία ενημέρωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό το Σάββατο (12/9, 21.00) θα γίνει με τα περσινά ρόστερ.

Related posts

Βρέντζος: «Φασιστικό παρακράτος στο ποδόσφαιρο – Να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα»!

Newsroom

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Χουάνκαρ, «βλέπει» και Λύρατζη

Newsroom