ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Αποστολική ΔιακονίαΟρθοδοξία

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Τι είχε προφητεύσει για τον πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Τι είχε προφητεύσει για τον πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας 

Ο Άγιος Παΐσιος μας έχει αφήσει πολλές προφητείες με την πιο σημαντική από όλες να είναι η προφητεία του για τον πόλεμο ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα. Τι ρόλο θα έχει η Αγγλία και η Αμερική.

 

Στην προφητεία αυτή για τους Τούρκους και τον πόλεμο Τουρκίας Ελλάδας μας μιλάει για τα 6 μίλια – τα «εξαμίλια» του Κοσμά Αιτωλού – στο Αιγαίο και για πολλά ακόμη συγκλονιστικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος o Αγιορείτης, η Αγιότητα του οποίου έχει ομολογηθεί από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, μοναχούς, ιερείς επισκόπους και από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για τον πόλεμο με την Τουρκία και για ότι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ότι θα δούμε σύντομα στο μέλλον.

Γεμάτος αγωνία και ανησυχία για την πατρίδα και τα εθνικά μας θέματα. Παιδί και αυτός ξεριζωμένης οικογένειας, από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, βαπτισμένος από το ίδιο το χέρι του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που όπως του υποσχέθηκε θα τον αφήσει στο πόδι του.

Ο γέροντας Παΐσιος επιδόθηκε αμέτρητες μέρες και νύχτες στην προσευχή μέχρι να βρει, με τη χάρη του Θεού, απαντήσεις Θεόφωτιστες για το μέλλον της Ελλάδας, τον τόπον μας, των αλύτρωτων πατρίδων και τα εθνικά μας θέματα.

Αυτές τις απαντήσεις ο Παίσιος τις έλεγε σε ανθρώπους, μέσω των προφητειών του, που είχαν την ίδια με αυτόν μεγάλη ειλικρινή και βαθιά αγνή ανησυχία για την Ελλάδα μας, την ορθοδοξία μας, τον ελληνισμό μας.

Παΐσιος για Τουρκία:

«Κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα θα τα έχουν στη μέση τους Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

«Οι μεγάλοι θα φροντίσουν» «Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν και έτσι ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας στην Ελλάδα.» «Θα μας βοηθήσει ο Θεός γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.«

σε άλλο σημείο πάλι τονίζει:

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος το 1991.

«Άντε-άντε δεν θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη είπε προς αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας το 1992.»

Παίσιος Εξαμίλια – Κοσμάς Αιτωλός.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα έξι μίλια διότι τα Εξαμίλια, εξηγεί ο γέροντας Παΐσιος, τώρα δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια.

Η Ζώνη των 6 μιλίων, χωρικών υδάτων, που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδος και κάθε νησί μας. Εξαμίλι είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας σε χερσαίες και νησιωτικές περιοχές.

Εδώ περιλαμβάνεται και η ζώνη των χωρικών υδάτων Ελλάδας-Τουρκίας. Εκεί λοιπόν θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τους Τούρκους και τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Σε άλλο σημείο ο γέροντας Παΐσιος μιλάει αναλυτικότατα για τον πόλεμο κατά της Τουρκίας και λέει:

«Όταν ο τούρκικος στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς τους Έλληνες.»

«Αυτό είναι το θέλημα του Θεού! Το εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους!»

«Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στο να πάρουμε την Πόλη.»

«Την Κωνσταντινούπολη θα μας τη δώσουν!»

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι τελικά θα νικήσουν τους Τούρκους και θα πέσει η Πόλη (Κωνσταντινούπολη) στα χέρια τους.»

«ΜΕΤA ΘΑ ΤΗΝ ΠAΡΟΥΜΕ ΕΜΕIΣ… ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟYΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.»

Σε άλλους προσκυνητές ο γέροντας Παΐσιος εξηγεί:

«Οι Τούρκοι θα καταστραφούν θα σβήσουν από το χάρτη διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας. Το ένα τρίτο θα σωθεί διότι θα έχει εκχριστιανιστεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό με την Τουρκία.

«Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε τρία-τέσσερα κομμάτια και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.Εμείς οι Έλληνες θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη από την Τουρκία, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.»

και συνεχίζει ο Άγιος Παίσιος για την Τουρκία:

 

«Αυτά θα γίνουν όχι τώρα αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας.»

«Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης θα γίνονται πάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω θα ανάβονται πάνω. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολύ. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός!»

Παίσιος για το ρόλο της ΕΕ, της Αμερικής και της Αγγλίας στον πόλεμο με την Τουρκία και την Αιγιαλίτιδα Ζώνη.

Αναφερόμενος στο ρόλο που θα έχουν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί στον πόλεμο κατά της Τουρκίας έλεγε:

«Οι Εγγλέζοι και Αμερικανοί θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη! Όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους.»

«Οι Τούρκοι θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα που θα έχει σχέση με την Αιγιαλίτιδα ζώνη (δείτε παραπάνω την εικόνα με τα 6 μίλια) και θα μας πιάσει πείνα.»

«Θα πεινάσει η Ελλάδα και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, κάποιους μήνες, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι!»

«Να έχετε ένα κτήμα, ένα κτηματάκι, και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει να φάει.»

Πιο συγκεκριμένα για την επέκταση των 6 μιλίων σε 12 μίλια (Αιγιαλίτιδα Ζώνη – Χωρικά ύδατα) ο Αγ. Παίσιος μας εξηγούσε:

agios-paisios-polemos-elladas-toyrkias-aigialitida-zoni-6-milia-12-naytika-milia-profhteia-polemoy-me-toyrkia-

«Όταν ακούσετε στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια για την επέκταση των μιλίων της Αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 σε 12 μίλια τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος με τους Τούρκους. Μετά την πρόκληση των Τούρκων θα κατέβουν οι Ρώσοι τα στενά για να συμμετέχουν στον πόλεμο.»

«Όχι για να βοηθήσουν εμάς τους Έλληνες. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα αλλά χωρίς να το θέλουν θα βοηθάνε εμάς. Τότε οι Τούρκοι για να υπερασπιστούν τα στενά που είναι στρατηγικής σημασίας θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταβληθέντα εδάφη.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Ερντογάν για την Αγια Σοφιά, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι είναι δικαίωμά τους να μετατρέψουν την Αγία Σοφιά σε Τζαμί, κάτι που πραγματοποίησε τον Ιούλιο του 2020 ανακοινώνοντας πως η Αγιά Σοφιά θα είναι πλέον τζαμί αλλά και τουριστικό μνημείο που θα μπορούν οι χριστιανοί να επισκέφτονται.

Προφητεία Παίσιου για την Αγιά Σοφιά:

Τα προφητικά λόγια του Αγ. Παίσιου για την Αγ. Σοφια:
» Όταν ακούσουμε ότι η Ελλάδα πήρε τον πρέσβη της από την Τουρκία και οι Τούρκοι κάναν το ίδιο, τότε όσοι από εμάς τους λίγους που πιστεύουμε, πρέπει να πάμε κατευθείαν σπίτια μας να ανάψουμε το καντήλι και λέγοντας από μέσα μας στην εικόνα της Παναγιάς με τον Χριστό: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερσώσον ημάς».

» Τα πουλιά θα μην τα λογαριάζετε αλλά άμα δείτε τα ψάρια να έρχονται κοντά, έρχεται το ποθούμενο «.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε για την Τουρκία: » Όταν το καλοκαίρι η Χατιτζε θα ανοίγει φύλο για μπακλαβά, μια γριά ετοιμοθάνατη θα σηκωθεί από το νεκροκρέβατο για να φτιάξει κόλλυβα».

Προφητεία καλόγερου: Όταν η Αγιά Σοφιά μετατραπεί σε τζαμί θα έρθει και το τέλος της Τουρκίας.

Ευρώπη, Αμερική και Αγγλία: ο ρόλος τους στον πόλεμο.

«Όμως θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα: η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα 6-7 κράτη της ΕΟΚ ότι η Ρωσία θα αρπάξει εδάφη. Οπότε θα πουν δεν πάμε και εμείς εκεί πέρα μήπως πάρουμε κάποιο κομμάτι έδαφος.»

«Όλοι όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του Λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο με την Τουρκία. Θα βγάλει η Ελληνική κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα με την Τουρκία και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος στον πόλεμο αυτό.»

 

Γιατί όποιος πάρει μέρος σε αυτό τον Ευρωπαϊκό πόλεμο… Χάθηκε!»

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
2
+1
4
+1
0
+1
0

Related posts

Κύπρος: Η πρώτη λειτουργία μετά από 42 χρόνια στην Παναγία Κανακαριά στα κατεχόμενα

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Newsroom

Διδαχές Όσιος Πορφύριος: Σήμερα οι άνθρωποι ζητούν να τους αγαπήσουν και γι’ αυτό αποτυγχάνουν.

Newsroom