Κοινοποιείστε το άρθρο

Άγιος Παΐσιος: Θα σας τραβάν από το χέρι να τους μιλήσετε για το Χριστό

Ο Κόσμος μοιάζει σήμερα , σαν µια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος, µε πολλές βαλβίδες!

Θα Σκάσει εδώ, θα σκάσει εκεί.

Προσεύχεσθε µη γίνει µ’ εµάς η αρχή. Nα ζείτε όσο μπορείτε πιο απλά. Μη δυσκολεύετε από µόνοι σας τη ζωή σας. Οι πολλές ευκολίες κάνουν δέσµιους τους ανθρώπους σήμερα .

Γέροντα, γιατί οι άνθρωποι νοιώθουνε σήµερα ανασφάλεια;

–Γιατί όλοι είμαστε  ασφαλισµένοι !

Ασφαλίζουμε το αυτοκίνητό µας, το σπίτι µας, τη ζωή µας. Κάνοντας λοιπόν την κοσμική  ασφάλεια, παρα µερίζουμε  την προστασία και Πρόνοια του Θεού!

 

Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέµβει ο Χριστός;

 

-Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο  που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν.Πόσο µάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος  ο κόσµος.

Τώρα µια µπόρα θα είναι, µια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει µετά µια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσµο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός µια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσµα Του. Θα αφήσει το πλάσµα του ο Χριστός;

Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού.Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει µια πνευµατική γαλήνη σε όλη την οικουµένη για πολλά χρόνια.

∆εν θα είναι η ∆ευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά µια επέµβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόµη.

Θα επέµβει ο Χριστός, θα δώσει µια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστηµα, θα πατάξει όλο το κακό, και θα βγάλει απ’ αυτό, καλό τελικά. Θα γεµίσουν οι δρόµοι προσκυνητάρια.

Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν,από το χέρι  για να τους πεις για το Χριστό!

Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουµένη και µετά (αργότερα), ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής, να κρίνει τον κόσµο.

Άλλο Κρίση, άλλο µια επέµβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσµα Του.

 

Από το βιβλίο: «Πνευµατική Αφύπνιση», Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, (έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος – Σουρωτή Θεσσαλονίκης). 
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο