ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕπικαιρότηταΡοή Ειδήσεων

Άγριο ξέσπασμα Τράγκα: «Ο Μητσοτάκης και οι Γερμανοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί πίσω από τις πυρκαγιές»

Άγριο ξέσπασμα Τράγκα: «Ο Μητσοτάκης και οι Γερμανοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί πίσω από τις πυρκαγιές»

«Το παρακράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη αναδύεται μέσα από τις φλόγες που καταστρέφουν την Ελλάδα.

Ο δικός του Φοίνικας (όμοιος με εκείνον της 21ης Απριλίου). Έχει την σκοτεινή μορφή παρακρατικών που ξεπηδούν μέσα από τα αποκαΐδια. Ξυλοκοπούν και απομακρύνουν δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού OPEΝ. Οι οποίοι μετέδιδαν τις κραυγές απόγνωσης των κατοίκων των καιόμενων περιοχών.

Μετά τα απάνθρωπα lockdown και τη χυδαία προπαγάνδα του ωμού, απολυταρχικού καθεστώτος, για τον COVID-19. Έρχεται η λογοκρισία με την αποκρουστική μορφή παρακρατικών ομάδων. Που πήγαν στις καιόμενες περιοχές για να περιορίσουν την μετάδοση των εικόνων της καταστροφής. Και κυρίως τις κατάρες των κατοίκων, εναντίον του “μαύρου” καθεστώτος και του Εφιάλτη Πρωθυπουργού.

Επιβεβαιώνομαι πλήρως σε όσα γράφω, από τις πληροφορίες που διαρρέουν για την προώθηση των αιολικών πάρκων. Από συγγενείς και φίλους του ίδιου του Μητσοτάκη που πρόκειται να θησαυρίσουν από την εγκατάσταση και εκμετάλλευση των γερμανικών ανεμογεννητριών στις καιόμενες εκτάσεις.

Αναλυτικότερες δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα

Μάλιστα, μπροστάρης για τα αιολικά πάρκα είναι η αδερφή του, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, η οποία τοποθετήθηκε από τον Κυριάκο για να κάμψει τις αντιδράσεις των κατοίκων για την άφιξη των γερμανικών ανεμογεννητριών. Η οικογένεια Μητσοτάκη, από την εποχή της Siemens και τις “κοινωνικές σχέσεις” με τον αποδράσαντα Μιχάλη Χριστοφοράκο έως και σήμερα. Δουλεύει πάντα για τα γερμανικά συμφέροντα. Μια φορά “ξέφυγε” και έκανε δουλειά με την ιταλική μαφία: Με τον Παντσαβόλτα και την Καλτσεστρούτσι.

Ως ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΕΣΗΕΑ και ως επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, καταγγέλλω τον Πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό και υπεύθυνο για τις πολλαπλές πυρκαγιές. Οι οποίες εμφανώς αντιμετωπίζονται χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς επαρκείς δυνάμεις. Έτσι ώστε να παραδίδονται ολόκληρες περιοχές στις φλόγες, να καταστρέφονται οι περιουσίες των πολιτών και να προωθούνται τα συμφέροντα των επιχειρηματιών – φίλων του κ. Μητσοτάκη.

Είναι ενδεικτικό ότι μόνο η Γερμανία, το μεγάλο αφεντικό του σημερινού Εφιάλτη Πρωθυπουργού, αρνήθηκε να στείλει έστω κι έναν πυροσβέστη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αρωγής και αλληλεγγύης. Αυτό αποδεικνύει τη συμφωνία του Μητσοτάκη με τους Γερμανούς για την προώθηση και εγκατάσταση χιλιάδων ανεμογεννητριών, αποκλειστικά γερμανικών εταιρειών πάνω στις καιόμενες, σήμερα, εκτάσεις. Δηλαδή ο Μητσοτάκης προωθεί τα συμφέροντα του Βερολίνου, πάνω στην απελπισία του ελληνικού λαού.

Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση να παραιτηθούν άμεσα.

Έκαψαν τη χώρα. Μεγάλωσαν την απελπισία των Ελλήνων και με τη συνολική πολιτική συμπεριφορά τους, προωθούν τα συμφέροντα των Γερμανών βιομηχάνων και των ντόπιων φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη. Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ προτεκτοράτο της Γερμανίας και της οικογένειας, η οποία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα, πληγώνει τη Δημοκρατία και προξενεί εθνικές καταστροφές.

 

Related posts

Πλεύρης: «Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ αλλά το προσωπικό που απαιτείται εκεί»

Newsroom

Οι 5+1 δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα από το 3o Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αριστοτέλης: Η κακία είναι μία ανοησία εκείνους που δεν έχουν καταλάβει….

Newsroom