Κοινοποιείστε το άρθρο

Αιφνίδιος θάνατος γιατρού αφού είχε κάνει & τις δύο δόσεις εμβολίου mRNA – Ήταν φανατικός υπέρμαχος των εμβολιασμών

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο αιφνίδιος θάνατος γιατρού (πλαστικού χειρούργου) ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου mRNA 1273 της Moderna.

O γιατρός έκανε την πρώτη δόση στις 6 Ιανουαρίου και τη δεύτερη στις 3 Φεβρουαρίου και πέθανε στις 27 Απριλίου, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστα σύμφωνα με την  New York Post.

Πρόκειται για τον 48χρονο Dr. Thomas Flanigan από το Τολέδο του Οχάιο ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.  Ο ίδιος ήταν γνωστός για τις επικριτικές αναρτήσεις του στο Facebook όσων διατύπωναν προβληματισμό για τα εμβόλια.

Πρόκειται για το τρίτο θύμα από εμβόλιο mRNA που χάνει τη ζωή του στις ΗΠΑ σε διάστημα δύο έως τριών μηνών από τότε έκαναν το εμβόλιο. Αν και όπως αναφέρθηκε τα αίτια του θανάτου του Dr. Thomas Flanigan παραμένουν  αδιευκρίνιστα, μια νέα μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως τα περιστατικά θρομβώσεων στο αίμα από τα εμβόλια της  Pfizer ή της Moderna κινούνται στα ίδια επίπεδα  με αυτά της AstraZeneca.

 

 

 

Πηγη .pronews.gr

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο