ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Αλαζονεία Μητσοτάκη: Απειλή με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο η Αυτοδυναμία της ΝΔ

Αλαζονεία Μητσοτάκη: Απειλή με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο η Αυτοδυναμία της ΝΔ

 

«Δεν υπάρχει άλλο σενάριο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στην ΕΡΤ, δείχνοντας τρίτες εκλογές μέσα στον Αύγουστο αν δεν πάρει αυτοδυναμία.

 

Σε ωμό εκβιασμό με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις κάλπες της 25ης Ιουνίου προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι χωρίς αυτοδυναμία, η χώρα θα πάει σε τρίτες εκλογές τον Αύγουστο.

«Θυμίζω στους πολίτες που μας ακούν ότι ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Επειδή έχω αποκλείσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύμπραξη με κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ένα τέτοιο σενάριο νομοτελειακά, κ. Κουβαρά, θα μας οδηγούσε σε εκλογές τον ΑύγουστοΜην κοροϊδευόμαστε» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου «δηλαδή ή θα είστε αυτοδύναμος ή θα έχουμε εκλογές τον Αύγουστο; Έτσι, τόσο κατηγορηματικά;», ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Μα δεν υπάρχει άλλο σενάριο. Αν εσείς βλέπετε κάποιο άλλο σενάριο να μου το πείτε».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε κατηγορηματικά αρνητικός στη μείωση του ΦΠΑ, καθώς ισχυρίστηκε ότι μία τέτοια απόφαση θα ήταν «τρύπα στο νερό» ως προς τις τιμές και θα στοίχιζε πολλά στον προϋπολογισμό.

Την ίδια στιγμή αρνήθηκε εκ νέου debate με τον Αλέξη Τσίπρα, ισχυριζόμενος ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα σε ένα βαθμό ακύρωσε και τη χρησιμότητα -κατά την άποψή μου- ενός τέτοιου debate».

 

 

 

Related posts

Στην DW ο Πάβολ Σαλάι επικεφαλής των ΡΧΣ για το Predatοr: «Βλέπουμε ότι οι ελληνικές αρχές δεν είναι σε θέση να απονείμουν δικαιοσύνη»

Newsroom

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Τι αλλάζει στο νέο ΚΟΚ- Τι προβλέπει για παραβάσεις, πρόστιμα, κατάθεση πινακίδων

Newsroom