Κοινοποιείστε το άρθρο

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Ανδρέας Γεωργίου τέλος από τον Alpha

Πού βρήκε τηλεοπτική στέγη για τη νέα του σειρά ο ηθοποιός και γνωστός σεναριογράφος

Λίγα επεισόδια μένουν και η δημοφιλής σειρά του Alpha «Τατουάζ» ρίχνει αυλαία. O ηθοποιός και σεναριογράφος Ανδρέας Γεωργίου όπως είναι γνωστό ετοιμάζει ήδη τη νέα του σειρά με τίτλο «8 Λέξεις». Ο Γεωργίου όμως δεν θα παρουσιάσει το νέο του project μέσα από τον Alpha καθώς τηλεοπτικά θα… μετακομίσει αλλού. Ο Alpha έχει ήδη «κλείσει» μία νέα σειρά που θα προβάλλεται στη θέση του «Τατουάζ».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στη Φωλιά των «Κου Κου» Ο ΣΚΑΪ περιμένει τον Ανδρέα Γεωργίου: «Η πόρτα του Alpha κλείνει οριστικά για τον Αντρέα Γεωργίου. Ο Alpha έκλεισε καθημερινό σίριαλ στη θέση του Τατουάζ. Μιλάμε για prime time, πράγμα που σημαίνει ότι ο Alpha δεν έχει πλέον θέση για τις “8 λέξεις”. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα του Alpha κλείνει για το καθημερινό του Αντρέα Γεωργίου -γιατί ετοιμάζει και εβδομαδιαίο. Και τώρα έχουν δώσει τα χέρια εξ αποστάσεως με τον ΣΚΑΪ.

Άρα ο ΣΚΑΪ λογικά τώρα περιμένει τον Αντρέα Γεωργίου. Μαθαίνω ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το Τατουάζ, ο Αντρέας Γεωργίου δεν θα μπορεί να μιλάει ηθικά και νομικά δεν θα μπορεί να μιλάει με άλλα κανάλια. Θεωρώ ότι με το τέλος του Τατουάζ θα επικυρωθεί όλο αυτό».
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο