Κοινοποιείστε το άρθρο

Από συνεχιστές των Αποστόλων του Κυρίου μας, γίνατε δημόσιοι υπάλληλοι

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.  Δεν αντέχουμε άλλο τέτοια κοροϊδία, μέσα  στα μούτρα μας από την εκκλησία. 

 

Αρχιερείς και Ιερείς πλην εξαιρέσεων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, έχετε μετατραπεί σε δημοσίους υπαλλήλους που κάνουν υπακοή στο κράτος για να μην χάσουν την θέση τους. 

 

Ξεχνάτε όμως, ότι δεν είστε δημόσιοι υπάλληλοι αλλά είστε ο κλήρος που έχει την Αποστολική διαδοχή γι αυτό λέμε Ορθόδοξη Αποστολική Εκκλησία η συνέχεια των Αποστόλων.  Οι Απόστολοι κύριοι Αρχιερείς αφήσαν τα πάντα και ακολούθησαν τον Χριστό με κάθε κόστος.    Συγκεκριμένα ο Κύριος μας τους είπε ότι θα σας μισήσουν και θα σας διώξουν στο όνομά μου.  Έκαναν υπακοή και κέρδισαν την Ουράνια Βασιλεία.  Εσείς ;  Τι ;  Τι κάνετε κύριοι Αρχιερείς που ξεχνάτε ότι είστε κατά πρόσωπο Χριστού,  που κάνετε υπακοή στον Πρωθυπουργό, κάνετε υπακοή στους άθεους κυβερνήτες ;

Και ο Χριστός που κλαίγατε με συγκίνηση στις χειροτονίες σας και τα παχιά λόγια που αναφωνούσατε μπροστά στον κόσμο για διακονία του Λαού του Θεού.

  Που είναι αυτά;  Φυσικά στο καλάθι τον αχρήστων.  Στα παλιά σας υποδήματα. Τώρα βέβαια έχετε εξουσία,  φοράτε χρυσές μήτρες, κρατάτε χρυσά ραβδιά και έχετε πανάκριβα αυτοκίνητα με οδηγούς και όλα καλά!!!Βέβαια ξεχάσαμε  τα 2000 ευρώ που μπαίνουν κάθε μήνα στην τσέπη συν τα μνημόσυνα τα τρισάγια  και της κηδείες με μηδέν έξοδα και όλα μια χαρά! 

Γιατί να χάσουμε τις ανέσεις μας λέτε ;  Γιατί να μην ακούσουμε τους άθεους και άπιστους κυβερνήτες ;  Για ποιον ;  Για τον Χριστό που δεν πιστεύετε, για Αυτόν που λειτουργείτε μηχανικά λες και θα πάτε να κάνετε μεροκάματο;  Αίσχος και Ντροπή σας.

  Άπιστοι Αρχιερείς και Ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι, ξεχάσατε τον Ένα και Μόνο Αληθινό Θεό που εξουσιάζει τον κόσμο.  Τώρα περιμένουμε την επόμενη βλασφημία σας, αυτή που ξεκίνησαν οι αιρετικοί και καλά ορθόδοξοι του εξωτερικού με πλαστικά κουταλάκια για την Θεία Κοινωνία.  

Λυπάμαι βαθιά γιατί τα λόγια του Αγίου Κοσμά βγήκαν αληθινά. Θα έρθει η μέρα που οι πιστοί θα είναι πιο ευσεβείς από τον  κλήρο. 

Αγαπητοί Χριστιανοί το ζούμε τώρα.  Ψάχνουμε να βρούμε πνευματικό ιερέα και αρχιερέα.   Αυτοί οι λίγοι που δόξα τω Θεώ έχουν απομείνει, δέχονται τέτοιο πόλεμο από  τους υπολοίπους «δημοσίους υπαλλήλους» που δεν έχει έλεος. 

 

Λυπάμαι γιατί οι Φαρισαίοι της εποχής του Κυρίου μας ξαναεμφανίστηκαν.  Φοράνε μαύρα ράσα με μακριές ουρές και ραβδιά στα χέρια.  Κρίμα…….

Κύριε σώσε τον λαό σου και ευλόγησε την κληρονομία σου γιατί με αυτούς που μπλέξαμε  θα ξεχάσουμε και αυτά  που μας δίδαξες. 

 

Ήμαρτον Θεέ μου Ήμαρτον.  

 

Κ.Τ.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο