ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων

Άρης Πορτοσάλτε: O Tσακαλώτος φταίει που οι νέοι βρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Άρης Πορτοσάλτε: O Tσακαλώτος φταίει που οι νέοι βρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έξαλλος με σύνθημα για την εξαπάτηση των Gigabytes  έξω από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια – «Μάλωσε» τον δήμαρχο Γ. Βούρο, που δεν έτρεξε να το σβήσει

Πολύ ενοχλημένο είναι το μιντιακό κυβερνητικό στρατόπεδο, που οι νέοι δεν πέφτουν στην παγίδα της κυβερνητικής εξαπάτησης πολλών Gigabytes και εξακολουθούν να απευθύνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη το γνωστό υβριστικό σύνθημα.

Με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που αποκάλυψε την απατεωνιά των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σχολιάζοντας ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να παραξενευτεί «αν οι νέοι του απαντήσουν κάπως αθυρόστομα», τα έβαλε το πρωί ο Άρης Πορτοσάλτε. Αφορμή, σύνθημα που άγνωστοι έγραψαν έξω από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ούτε λίγο, ούτε πολύ θεώρησε υπεύθυνο γι’ αυτό τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Φανταζόμουν τον κ. Τσακαλώτο – κομμουνιστής, αριστερός και τα λοιπά – αλλά να έχει μια αστική αντίληψη ευγένειας. Με ύβρεις δεν ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, έσπευσε να «μαλώσει» και τον δήμαρχο Νέας Φιλαδελφείας Γιάννη Βούρο που δεν έτρεξε να σβήσει το σύνθημα.

 

 

 

Related posts

Οικονόμου – κυβερνητικός εκπρόσωπος: Στο τραπέζι του Μαξίμου η σκέψη το πράσινο πιστοποιητικό να συνδέεται πλέον και με την τρίτη δόση

Newsroom

Δεν πέφτει ο ΠΑΟΚ με νομοθετική ρύθμιση – Διαγράφεται ο Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Newsroom

lockdown: Η καγκελάριος Μέρκελ απέσυρε τα αυστηρά περιοριστικά μετρά για το Πάσχα – «Ζητάω συγνώμη ήταν λάθος τα μέτρα»

Newsroom