Κοινοποιείστε το άρθρο

Ας θυμηθούμε λίγο τι έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης πριν γίνει πρωθυπουργός για το δικαίωμα των πολιτών στην επιλογή θεραπείας (video)

Ένα βίντεο από το παρελθόν στο οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιρνε ξεκάθαρη θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ασθενών να επιλέξουν τη θεραπεία που τους ταιριάζει, οφείλει να θυμηθεί ο πρωθυπουργός της χώρας.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε τότε σε συνέδριο για την ομοιοπαθητική στο οποίο μάλιστα μίλησε για το δικαίωμα των πολιτών σε εναλλακτικές θεραπείες: «Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, του κάθε ασθενή να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει», ανέφερε τότε.

Αυτά μέχρι να γίνει πρωθυπουργούς της Ελλάδος και να το ψηφήσουν οι Έλληνες πολίτες !

Αντιθέτως, σήμερα, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του χαρακτηρίζουν «αρνητές» όσους έχουν επιφυλάξεις για το εμβόλιο, ή όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τις αρχές της ομοιοπαθητικής η οποία ως γνωστόν, «αφήνει εκτός» τα φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Τι έχει άραγε να δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στους πολίτες που ακολουθούν τις συμβουλές των ομοιοπαθητικών τους και δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν; Εκτός από το ότι κινδυνεύουν με αναστολές και απολύσεις;

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο