ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθλητισμός

Athens Bike Festival 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου: Πάλι κοντά σας!

ATHENS BIKE FESTIVAL

Athens Bike Festival 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου: Η μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο και τον κόσμο του, στην Ελλάδα.

Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο κέντρο της Αθήνας!

 

Κάνω κι εγώ ποδήλατο!

Στόχος του Αthens Bike Festival από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του, πίσω στο 2010, ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου, σε μια εκδήλωση – γιορτή, για το ίδιο το ποδήλατο!

Αθλητές, ερασιτέχνες, απλοί φίλοι του ποδηλάτου, παιδιά, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση – όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο!

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 35.000 επισκέπτες, κάθε χρόνο, το Athens Bike Festival  αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.

Το 2023, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Athens Bike Festival αλλάζει και εξελίσσεται. Προτείνει νέο concept, νέο χώρο και ημερομηνία και έρχεται ανανεωμένο να επιβεβαιώσει το ποδήλατο ως το αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης για χιλιάδες Έλληνες.

Ημέρες λειτουργίας:

 • Παρασκευή 31 Μαρτίου: Πρωί – Μόνο για εμπόρους & δημοσιογράφους
 • Παρασκευή 31 Μαρτίου απόγευμα, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2023: Ημέρες κοινού

Ώρες λειτουργίας:

 • 18:00 – 21:00 – Παρασκευή
 • 10:00 – 21:00 – Σάββατο, Κυριακή

Είσοδος:

 • 2.5 € Early Bird – Viva tickets
 • 5 € γενική είσοδος

  Δωρεάν
   για παιδιά & νέους κάτω των 18 ετών
  Δωρεάν για κατόχους δελτίου ανεργίας

Τι θα δούμε στο Athens Bike Festival 2023

 

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Road, MTB, Gravel ή Πόλης, όποια κι αν είναι η αδυναμία σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα ποδήλατα που ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Προτάσεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες ποδηλάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ για όλες τις απαιτήσεις!

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Οι ποδηλάτες του αύριο είναι το μέλλον! Γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευσή τους, και τους δίνουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουν – εντελώς δωρεάν – σε ένα πρόγραμμα εκμάθησης ποδηλάτου, που θα τους βοηθήσει να ξεκινήσουν από σωστές βάσεις!

ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Για να το αγαπήσεις, αρκεί να το γνωρίσεις! Άρα, πρέπει να το δοκιμάσεις… Με αυτή την απλή λογική, από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του Athens Bike Festival, σας δίνουμε την ευκαιρία να κάνετε test rides σε πραγματικές συνθήκες. Ελάτε με το κράνος και την καλή σας διάθεση για να κάνετε ποδήλατο!

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ

Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση – E Bikes – αποτελούν μια τάση που φέρνει στο ποδήλατο όλο και περισσότερους νέους φίλους. Ένα νέο μέσο μετακίνησης και αναψυχής, με πολλές ιδιαιτερότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά που αλλάζουν σταδιακά τη ζωή στις σύγχρονες πόλεις. Η εμπειρία μας στο ΔΕΗ e Bike Festival μας έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει σε αυτή τη νέα, δυναμική κατηγορία ποδηλάτων!

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Bike packing, μικρές αποδράσεις ή συνδυασμός με άλλα μέσα μετακίνησης. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, γνωρίστε τις απεριόριστες ευκαιρίες για να ανακαλύψετε την Ελλάδα με έναν μοναδικό, βιώσιμο και απολαυστικό τρόπο! Γνωρίστε τις επιλογές, τους προορισμούς και τις ευκαιρίες σε ένα ταξίδι στις ομορφιές της Ελλάδας! Το ποδήλατο αποτελεί το ιδανικό μέσο για να ανακαλύψει κάποιος έναν τόπο και το αποδεικνύουμε!

Αυτά και  πολλά αλλά θέματα που θα μπορεί να απολαύσει το ποδηλατικό κοινό που θα παραβρεθεί εκεί !

Related posts

«Ξαφνική ανατροπή» στο θέμα Τζόκοβιτς: Οι Σέρβοι καταγγέλλουν ότι συνελήφθη αν και δικαιώθηκε από το δικαστήριο

Newsroom

Σούπερ Λιγκ 2 : Αναδιάρθρωση ζητούν οι παράγοντες και των 20 ομάδων μετά από ομόφωνη απόφαση

Newsroom

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Newsroom