ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Αυστηρό διάβημα της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν

Αυστηρό διάβημα της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν

Με μια οργισμένη ανακοίνωση το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαντά στις κατηγορίες εκ μέρους του Αζερμπαϊτζάν ότι στο έδαφός μας προετοιμάζονται τρομοκρατικές ενέργειες και στρατολογούνται μαχητές αλλά και γίνονται κυβερνοεπιθέσεις κατά της χώρας αυτής.

 

Μάλιστα, κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν και έγινε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας.

 

Όλη η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών 

 

«Σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του Ελληνικού Κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγινε χθες στο Υπουργείο Εξωτερικών αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν. 

Σε συνέχεια του διαβήματος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια».

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή: Η Ελλάδα προηγείται στην απολιγνιτοποίηση

Newsroom

ΓΓΣΕ: ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ KAVALA OIL

Δικηγόρος κατέθεσε τεκμηριωμένη μήνυση για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του COVID-19 και της καραντίνας

Newsroom