ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τεχνολογία & Διαδίκτυο

Αυστραλός γερουσιαστής προειδοποιεί για το τι θα συμβεί με την νέα ψηφιακή ταυτότητα (βίντεο)

Αυστραλός γερουσιαστής προειδοποιεί για το τι θα συμβεί με την νέα ψηφιακή ταυτότητα

«Ο λόγος που έχουμε Σύνταγμα είναι για να επιβάλλουμε απόλυτα όρια για να σταματάμε τους πολιτικούς από το να καταπατούν τις ελευθερίες μας.

Η συμπεριφορά των πολιτικών κατά τη διάρκεια του COVID έδειξε σε όλους πόσο γρήγοροι ήταν πολλοί πολιτικοί και γραφειοκράτες στο να καταχραστούν τα δικαιώματα, να τιμωρήσουν και να εξαναγκάσουν τους πολίτες στο να υποβληθούν σε μη δοκιμασμένες και αναπόδεικτες ιατρικές διαδικασίες.

Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους Πρωθυπουργούς και στον Πρωθυπουργό την εξουσία να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες ανά πάσα στιγμή.

Τι τρομακτική προοπτική! Όταν ο κόσμος καταλάβει πόσα θα χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, τότε θα είναι αργά η καταπίεση θα είναι ουσιαστική.

Αυτό το νομοσχέδιο γίνεται το πλαίσιο αυτής της καταπίεσης. Το Trusted Digital Identity Bill είναι ένας παγκόσμιος μηχανισμός επιτήρησης και ελέγχου που συνέταξαν και δημιούργησαν εταιρίες που διψούν για κέρδη και πολιτικοί που τρελαίνονται από την εξουσία.

 

 

 

 

 

Πηγη enromiosini.gr

Related posts

Οι ανθρώπινες σχέσεις στο βωμό της ηλεκτρονικής επικοινωνίας

Το Facebook προωθεί την υπηρεσία εύρεσης συντρόφου Secret Crush List

Οι εφαρμογές για τις πυρκαγιές και τις μετακινήσεις των πολιτών κέρδισαν στον 5 ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “ Generation Next ”