ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Αυτοί οι άνδρες κάνουν σεξ πιο συχνά

Αυτοί οι άνδρες κάνουν σεξ πιο συχνά

Το μέγεθος μετράει στην κρεβατοκάμαρα και δεν αναφερόμαστε στο μέγεθος που φαντάζεστε…

Οι πιο ψηλοί άνδρες τείνουν να κάνουν σεξ πιο συχνά υποστηρίζει έρευνα του Πανεπιστημίου Chapman.

Στο πλαίσιο της έρευνας σε περισσότερους από 60,000 άνδρες, εκείνοι που ήταν σχετικά πιο κοντοί (λιγότερο από 1,77 εκ., σύμφωνα με τους ερευνητές, αν και για τα βορειοευρωπαικά και τα αμερικανικά δεδομένα μπορεί αυτά τα εκατοστά να μην εντυπωσιάζουν, για τα ελληνικά δεδομένα πάντως σίγουρα δεν κατατάσσουν έναν άνδρα στους κοντούς!) ανέφεραν έναν έως τρεις λιγότερους ερωτικούς συντρόφους συγκριτικά με τους ψηλότερους άνδρες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας βέβαια δεν εξέπληξαν τους ερευνητές μια και όπως είπε ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. David Frederick «Οι γυναίκες τείνουν να αναφέρουν συστηματικά μια προτίμηση για ψηλούς άνδρες τόσο σε έρευνες όσο και όταν σερφάρουν σε προφίλ ανδρών σε online εφαρμογές dating».

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; H απάντηση μάλλον είναι ζήτημα εξελικτικής βιολογίας. Εξελικτικά το καλό ύψος αποτελούσε δείγμα καλής υγείας ενός άνδρα και εκλαμβανόταν από τις γυναίκες ως σημάδι της ικανότητάς του να προσφέρει τόσο σε εκείνες όσο και στα παιδιά τους προστασία.

Σήμερα η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι ψηλοί άνδρες θεωρούνται πιο κυριαρχικοί κάτι το οποίο ενδέχεται να είναι πολύ ελκυστικό για μερικές γυναίκες.

Ωστόσο το ύψος δεν επισκιάζει άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν τους άνδρες ελκυστικούς όπως εξηγεί ο David Frederick: «Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αναφέρουν ότι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι η γνήσια καλοσύνη και κατανόηση». Τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα προσθέτει εκείνος και εμείς θα συμφωνήσουμε…

Related posts

Η «ομάδα νομικής υποστήριξης» εξηγεί γιατί η πολιτική της κυβέρνησης «προσκρούει σφόδρα στο Σύνταγμα και στις διεθνείς συμβάσεις»

Όλα ή τίποτα.

Τι προκαλεί σε κάποιον κατάθλιψη;

Newsroom