ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Βιβλίο - Βιβλιοπαρουσιάσεις

Βιβλιοπαρουσιάσεις: Χακί Δαντέλα του Κυριάκου Κουζούμη

Βιβλιοπαρουσιάσεις: Χακί Δαντέλα του Κυριάκου Κουζούμη  – Μια ιστορία που δραπετεύει απ’ τις λυκοφιλίες μέσα στα στρατόπεδα και γλυκοκοιτάζει τη φιλία μέσα στη μοναξιά της ψυχής…

 

Από τις εκδόσεις  By the Book  κυκλοφορεί το νέο βιβλίο ”Χακί Δαντέλα” του Κυριάκου Κουζούμη  – Μια ιστορία που δραπετεύει απ’ τις λυκοφιλίες μέσα στα στρατόπεδα και γλυκοκοιτάζει τη φιλία μέσα στη μοναξιά της ψυχής…

 

 

Έξω απ΄ το ιστορικό Ασκληπείο της Κω θα συναντηθούν ο Σήφης, ο Μηνάς και ο Γιώργος, φίλοι με ”χακί” δεσμά. Μία σκιερή φιγούρα θα καταφτάσει και δίχως να χάσει χρόνο θα εκτελέσει τον σκοπό της. Το αίμα των τριών φίλων θα ποτίσει το έδαφος.

Η καταξιωμένη αστυνόμος Άννα Δερβίση θα αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης. Με την βοήθεια του στενού της συνεργάτη, Κυριάκου Λιβαθινού, θα αντιστρέψουν την κλεψύδρα του χρόνου και θα πληροφορηθούν το κυνικού προφίλ των θυμάτων κατά τη στρατιωτική τους θητεία.
Παράλληλα, κάποιες σκουριασμένες υποθέσεις στο αρχείο της αστυνομίας θα αποτελέσουν τα απολεσθέντα κμμάτια ενός οργισμένου πάζλ.

Με περίσσια υπομονή και άφθονες σημειώσεις στο τεφτέρι της, η αστυνόμος θα αφεθεί στο σήμαντρο του ενστίκτου της, μέχρι που θα βαδίσει με σιγουριά στο σκοτεινό μονοπάτι του δολοφόνου. Λίγο πριν από τις χειροπέδες όμως, θα τον ακούσει να εκλιπαρεί για μία τελευταία επίσκεψη.
Άραγε η Άννα θα δώσει προτεραιότητα στο ”πρέπει”, που επιβάλλουν τα γαλόνια της ή στο ”αξίζει”, που κραυγάζει η ανθρωπιά της.

 

Εκδότης By the Book
ISBN 978-618-86631-0-7
Χώρα έκδοσης ΕΛΛΑΣ
Κατηγορία Αστυνομική Λογοτεχνία

 

 

Related posts

Αθήνα: 2η Έκθεση Βιβλίου, Ebook και Audiobook Συγγραφέων του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου με συνοπτικές παρουσιάσεις των έργων τους

Λάκης Λαζόπουλος – Public Live

Newsroom

Νέα κυκλοφορία – Νανά Παλαιτσάκη-Δημήτρης Τσουκνιδής: Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!