ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Οικονομία

Χατζηθεοδοσίου: Είναι άδικο να κλείνουν τα εστιατόρια τα μεσάνυχτα

Χατζηθεοδοσίου: Είναι άδικο να κλείνουν τα εστιατόρια τα μεσάνυχτα

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με δήλωσή του ζητά από την κυβέρνηση να εξετάσει ξανά το θέμα της λειτουργίας αλλά και του ωραρίου των εστιατορίων, καθώς είναι άδικο να εντάσσονται στα αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό και να κλείνουν τα μεσάνυχτα.

Η δήλωση του Γιάννη Χατζηθεδοσίου

Για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης έχουν ληφθεί πολλά μέτρα, κάτι που θεωρούμε απόλυτα λογικό καθώς προηγείται η προστασία της δημόσιας υγείας. Όμως δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε μία παράμετρο, που κατά τη γνώμη μας δεν εκτιμήθηκε σωστά.

Αναφέρομαι στο ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης και ειδικότερα στο πως λειτουργούν εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, κλπ. Δηλαδή όπου υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα. Είναι έξω από κάθε λογική η απόφαση να κλείνουν τα μεσάνυχτα αυτές οι επιχειρήσεις, καθώς πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους που μπορεί εύκολα να τηρηθεί το πρωτόκολλο με τις αποστάσεις ασφαλείας που απαιτεί η περίσταση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Στη Σιγκαπούρη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2021: θέμα Η επανέναρξη της παγκόσμιας οικονομίας

Στα ύψη η τιμή της βενζίνης – Τι λέει η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής

Νωρίτερα αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή των συντάξεων Μαρτίου 2022 στους συνταξιούχους

Newsroom