ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κοινωνία

Χορήγηση καθαριστικών από Την Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας στο Α.Τ. Παλαμά.

Χορήγηση καθαριστικών από Την Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας στο Α.Τ. Παλαμά.

 

 

Συνάδελφοι, το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά όλο αυτό το διάστημα μετά τη θεομηνία έως και σήμερα κλήθηκε να διαχειριστεί πλήθος αιτημάτων και πολλαπλών προβλημάτων ως Υπηρεσία και ομολογουμένως το σύνολο του προσωπικού της στάθηκε με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων.

Οι ατελείωτες ώρες εργασίας και οι προσπάθειες έμπρακτης αλληλεγγύης πέρα των υπηρεσιακών τους καθηκόντων από τους ίδιους τους συναδέλφους μας, πολλές φορές εις βάρος των δικών τους προβλημάτων, είναι αξιοσημείωτες και αποτελούν παράδειγμα επαγγελματισμού, ανθρωπιάς και ανώτερης παιδείας.

Το σωματείο μας με το από 18/ 09/ 2023, Αρ. Πρωτ.: 701/ 1/ 26 έγγραφό του, ζήτησε την έμπρακτη στήριξη των ένστολων οικογενειών που επλήγησαν από τη θεομηνία από την επίσημη πολιτεία και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε το ίδιο συμβολικά να μην συμμετέχει σε αυτή.

Υλοποιώντας πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας την Τετάρτη 01/ 11/ 2023, αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη και τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, συναντήθηκε με τον διοικητή της Υπηρεσίας Α/Α΄ ΓΚΑΓΚΑ Δημήτριο και με το προσωπικό της, παραδίδοντάς τους είδη καθαρισμού που
εξασφαλίστηκαν μέσω χορηγίας γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ τους ιδιοκτήτες της
οποίας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά και το προσωπικό του συνεχίζουν να δρουν καθημερινά σε μια πολύπαθη περιοχή όντως πλημμυροπαθείς και οι ίδιοι και γι’ αυτό αξίζουν ως Υπηρεσία τον αμέριστο σεβασμό μας και την έμπρακτη συμπαράστασή μας ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και στη δικιά τους ιδιωτική καθημερινότητα.

Related posts

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ορκίζεται αύριο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Αποδέχθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Newsroom

Υποδοχή Πομπέο στην οικία Μητσοτάκη στα Χανιά

Newsroom

Συγγενείς των θυμάτων από τα Τέμπη: Ιδρύουν σύλλογο κατά της υποψηφιότητας Κ. Αχ. Καραμανλή λόγω των Τεμπών