Κοινοποιείστε το άρθρο

Δ. Καμμένος:Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε έτοιμοι» Για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία

O βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σε ραδιοφωνική συνέντευξη, προέβλεψε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα.

«Ο Σουλτάνος έχει χάσει κάθε όριο. Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε» υποστήριξε.

«Οι Τούρκοι έχουν βάλει ρότα για απόλυτη κλιμάκωση, να μην εθελοτυφλούμε», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε με την ακταιωρό, εντείνουν την πίεση, μιλάνε για σύνορα της καρδιάς τους… Εμείς θα πρέπει να είμαστε μονιασμένοι και να ξεφύγουμε από το δόγμα δεν κλιμακώνω. Όταν ο άλλος επιτίθεται, θα γίνει κάποιο επεισόδιο και θα γίνει γκρίζα η περιοχή. Και οι άσπονδοι φίλοι μας θα λένε βρείτε τα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Βλέπουμε ότι κάτι συμβαίνει είναι επικίνδυνο, πιθανόν να γίνει θερμό επεισόδιο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η άμυνα της χώρας δεν θα γίνει με εξώδικα. Ούτε με ψηφίσματα. Ο Σουλτάνος έχει χάσει κάθε όριο».

Ο κ. Καμμένος, όμως, αναφέρθηκε και στον Φώτη Κουβέλη. Έκανε λόγο για «πονηράδες του κ. Κουβέλη», μετά την αναφορά του υφυπουργού για «υπερτροφικές οι δηλώσεις του κ. Πάνου Καμμένου».

«Δεν μου άρεσε η δήλωση του κ. Κουβέλη, δεν θέλω να μου την εξηγήσει, το αφήνω εκεί, δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα», είπε και πρόσθεσε: «Οι αρμοδιότητες του κ. Κουβέλη είναι οι ίδιες με του κ. Βίτσα δεν έχουμε κάποια αλλαγή. Καμμένος – Βίτσας είχαν άψογη συνεργασία. Βλέπουμε με τον κ. Κουβέλη αρχίζουν οι πονηράδες. Πρέπει να είναι κοντά στο στράτευμα, εδώ έχεις αντίπαλο τον Τούρκο. Δεν παίζουμε με σκοπιμότητες όταν έχουμε δυο παλικάρια στις φυλακές… Είναι όμηροι, το προσυπογράφω. Υπάρχει μια ιδιότυπη ομηρία».

Τέλος ο κ. Καμμένος απέκλεισε κάθε περίπτωση να ψηφίσει η παράταξή του ονομασία με τον όρο «Μακεδονία». «Αποκλείεται να ψηφίσουμε οποιαδήποτε ονομασία, με τον όρο Μακεδονία. Για το Σκοπιανό επιμένω απόλυτα στη θέση μας. Εάν δεν φέρει ο Πρωθυπουργός τη λύση για το Σκοπιανό στη Βουλή η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη», είπε.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο