ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ροή ΕιδήσεωνΥγεία

Δ.Κούβελας: «Την τύχη του Άδωνι θα την έχουν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με Pfizer τον Ιανουάριο

Δ.Κούβελας: «Την τύχη του Άδωνι θα την έχουν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με Pfizer τον Ιανουάριο – Όλοι θα νοσήσουν»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ θεωρεί ότι είναι εντελώς πλασματική η μείωση της μέσης ηλικίας ασθενών με κορωνοϊό και ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν σε προστατεύει από τον ιό, ούτε από τις μεταλλάξεις του 100%.

Μάλιστα έδωσε και το παράδειγμα βάσει της νόσησης του Α.Γεωργιάδη ο οποίος παρά το ήταν πλήρως εμβολιασμένος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό ενώ πλέον υπάρχουν και φόβοι μην μετέδωσε και σε άλλους.

Όπως υποστηρίζει στο 36% ήταν πάντα η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer. «Αυτό επιβεβαιώνει και η νόσηση του Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο σκεύασμα τον Γενάρη και εφόσον υπάρχει όριο είναι σαν να μην είναι εμβολιασμένος» διευκρινίζει ο κ. Κούβελας.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση των εισαγωγών και των διασωληνωμένων σε συνδυασμό με μείωση της μέσης ηλικίας ασθενών με κορωνοϊό είναι τα επιστημονικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χτες

«Δεν ισχύει ότι έπεσε η μέση ηλικία των ασθενών. Απλώς αυξήθηκε μόνο κατά μισό χρόνο η ηλικία θανάτων: από 79 έγινε 79,5» μας εξηγεί ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

«Οι νέοι κολλάνε πολύ εύκολα σαν να έχουν κοινό κρυολόγημα. Μόνο που σήμερα γίνονται πιο πολλά τεστ και έτσι εμφανίζεται πεσμένος ο μέσος όρος της ηλικίας των νοσούντων χωρίς να έχει αλλάξει κάτι» προσθέτει.

«Το εμβόλιο της Pfizer δεν σε προστατεύει από τον ιό, ούτε από τις μεταλλάξεις του 100%. Μπορείς να νοσήσεις. Απλώς το εμβόλιο σε προστατεύει από τη βαριά νόσηση».

«Το συγκεκριμένο σκεύασμα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια» προσθέτει ο καθηγητής Φαρμακολογίας.

 

«Μετά τους έξι μήνες, ενδεχομένως και τους τέσσερις, είσαι εντελώς ακάλυπτος. Επομένως, πέρασε το εξάμηνο και του κυρίου Γεωργιάδη και είναι σαν ανεμβολίαστος» συνοψίζει ο ειδικός.

 

Related posts

Βιταμίνη D: Με ποιες ασθένειες συνδέεται στο ανθρωπινό σώμα

Newsroom

Ο υγιεινός τρόπος ζωής μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας

Newsroom

Πότε το Σύμπαν δεν συνωμοτεί για να πετύχεις τα θέλω σου

Newsroom