ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Βιβλίο

«Δείπνο δολοφονών» Το νέο μυθιστόρημα μυστηρίου της Εύη Φρύγανα

«Δείπνο δολοφονών» Το νέο μυθιστόρημα μυστηρίου της Εύη Φρύγανα από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη 

Φαντάσου: η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής σου. Όλα επιτέλους πηγαίνουν όπως τα ήθελες και το μέλλον ξεδιπλώνεται φωτεινό μπροστά σου. Το τηλέφωνο χτυπάει. Ένας παλιός σου φίλος βρέθηκε νεκρός και είσαι καλεσμένος σε ένα δείπνο στη μνήμη του.

«Θα έρθεις; Θα έρθουν όλοι» σου λέει ο οικοδεσπότης.

Δεν θέλεις να πας.

«Θα φανεί περίεργο αν δεν έρθεις».

Αναγκάζεσαι να συμφωνήσεις. Και αμέσως το μετανιώνεις.

Οι πέντε παλιοί συμφοιτητές θα αποδεχθούν την πρόσκληση, παρότι έχουν να δουν ο ένας τον άλλον από το πανεπιστήμιο και αυτό δεν θέλουν να αλλάξει. Σύντομα όμως θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν κάτι μακράν πιο δυσοίωνο από αμήχανες συναντήσεις. Τα μυστικά που κρατούσαν κρυμμένα για χρόνια απειλούν να βγουν στην επιφάνεια και να τους καταστρέψουν. Και αυτό μόνο για ορεκτικό.

Η νύχτα που τους περιμένει θα αποδειχθεί περίτρανα και χωρίς καμία αμφιβολία η χειρότερη της ζωής τους.

Καλώς ήρθατε. Το δείπνο δολοφόνων έχει σερβιριστεί.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ THΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ  

Η Εύη Φρυγανά γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.  Η αγάπη της για τη συγγραφή την οδήγησε τον Αύγουστο του 2013 να ιδρύσει το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales και το ενδιαφέρον  της για ό,τι σχετίζεται με τις έρευνες ανθρωποκτονιών να παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εγκληματολογίας.  Ξεκίνησε να γράφει από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο:  ναζήτηση εκδίκησης. Το 2020 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη το βιβλίο της με τίτλο: Ο κήπος με τους υάκινθους.  Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: www.evifrigana.gr  

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Νέα Κυκλοφορία: Για Δυο Σμαράγδια της Αλέκας Ζωγράφου 

Η Άννα του Κουρσάρου: Το νέο Μυθιστόρημα της Ασπασίας Βλάχου

ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ (ΨΥΧΟΓΙΟΣ)