ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Οικογένεια - Παιδί

Δείτε πώς θα διαλέξετε σύντροφο για… σπίτι.

Δείτε πώς θα διαλέξετε σύντροφο για… σπίτι.

Πως να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για…Σπίτι. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Tübingen στη Γερμανία προσπάθησαν να βρουν ποιο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων και κατέληξαν στο πιο απλό όλων, την ειλικρίνεια.

Συνεπώς, σύμφωνα με το συμπέρασμα της έρευνας, στον έρωτα δεν πρέπει να παίζουμε παιχνίδια. Κατά τη διεξαγωγή της έρευνας, οι συμμετέχοντες κοίταξαν φωτογραφίες έξι γυναικών και κατόπιν ερωτήθηκαν ποια από αυτές θεώρησαν πιο ελκυστική.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν βίντεο, στα οποία οι ίδιες γυναίκες εξέφραζαν διαφορετικά συναισθήματα.

Έπειτα έπρεπε να απαντήσουν αν κατάλαβαν ποιο συναίσθημα εξέφρασε κάθε γυναίκα. Στο τέλος, ερωτήθηκαν μια τελευταία φορά ποια επέλεγαν ως την πιο ελκυστική. Ανάλογα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όσο πιο σίγουροι ήταν σχετικά με το ποιο συναίσθημα εξέφρασαν οι γυναίκες, τόσο πιο ελκυστική την έβρισκαν.

Με λίγα λόγια, όσο πιο πολύ ένιωθαν ότι την καταλάβαιναν, τόσο πιο ελκυστική ήταν στα μάτια τους. Σύμφωνα με τα σχόλια των ερευνητών: «Οι άνθρωποι που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους πρέπει να είναι σε θέση να καταλαβαίνουν τον σύντροφό τους, ακόμα και χωρίς λόγια. Αποδείχθηκε πως όσο καλύτερα ένας συμμετέχων θεωρούσε ότι καταλαβαίνει τα συναισθήματα μιας γυναίκας, τόσο μεγαλύτερη ήταν η έλξη του προς αυτό το άτομο».

Η παραπάνω έρευνα δημοσιεύτηκε στο «Proceedings of the National Academy of Sciences». Επτά τύποι αντρών που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες. Μία ακόμη έρευνα έρχεται να δείξει ποιοι είναι οι άντρες που πρέπει να αποφύγουν οι γυναίκες αν θέλουν να παντρευτούν.

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου θα πρέπει να μένουν μακριά από τους άντρες που είναι εργασιομανείς, έχουν εξάρτηση από τη μαμά τους, είναι κολλημένοι με τα παιδιά , είναι εγωμανείς, θέλουν να γυρίζουν όλο τον κόσμο, παραείναι δυναμικοί σε σημείο που να είναι αυταρχικοί και δεν θέλουν να βγαίνουν από το σπίτι.
greekaffair.gr
1. Ο εργασιομανής
Θεωρεί την καριέρα του ως το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Η σύζυγος του θα το καταλάβει από την πρώτη κιόλας μέρα του έγγαμου βίου. Περνά τις περισσότερες ώρες στο γραφείο. Σάββατο και Κυριακή κάθεται με το laptop στο τραπέζι του απολαμβάνει το πρωινό του.

2. Άνδρας – μαμάκιας
Όποιος έχει την εμπειρία καταλαβαίνει πως, όσοι άντρες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία , δεν θα βάλουν ποτέ πάνω από όλα την οικογένειά τους αφού δεν έχουν κόψει τον ομφάλιο λώρο από την μανούλα. Η μαμά του θα είναι παρούσα ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στο σπίτι. Θα επικοινωνεί συνεχώς τηλεφωνικά με τον γιο της, θα έχει ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών αλλά και σε ότι συμβαίνει στην οικογένεια.

3. Ο άντρας – παιδί
Ο άντρας που γίνεται “ένα” με τα παιδιά με αποτέλεσμα να επιδιώκει να είναι συνεχώς μαζί τους σε σημείο όμως που να παραμελεί την σύζυγό του. Βρίσκεται συνήθως στην παιδική χαρά ή βγάζει έξω τα παιδιά για παγωτό για να αισθάνεται και ο ίδιος παιδί.

4. Ο εγωμανής
Κοιτάζοντας μόνο τις ανάγκες του , ο άνδρας αυτός δεν θα φροντίζει ούτε την σύζυγό του αλλά ούτε και τα παιδιά του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του.

5. Ο κοσμoγυρισμένος
Ο άνδρας που αισθάνεται ελεύθερος όταν ταξιδεύει. Μ΄ένα σακίδιο στον ώμο θέλει να “οργώνει” την Ευρώπη . Να κάνει ψώνια στο Λονδίνο, σέρφινγκ στη Χαβάη και σαφάρι στη Σρι Λάνκα. Δεν έχει μόνιμη έδρα καθώς και το επάγγελμά του που είναι ευέλικτο , του επιτρέπει να ταξιδεύει συνεχώς.

6.Ο άνδρας – macho
Έχει δύο όψεις: αυτός που θέλει να έχει το πάνω χέρι, να περνούν απ΄αυτόν όλες οι αποφάσεις του παιδιού. Με αυτό τον άνδρα νιώθεις ασφάλεια . Και αυτός που θέλει την γυναίκα του στο σπίτι: απαιτεί απ΄αυτήν να αφήσει την δουλειά της και να ασχοληθεί με τα παιδιά .

7.O άνδρας- σπιτόγατος
Δεν ξεκολλάει από το σπίτι: κάθεται συνεχώς σ’ ‘έναν καναπέ και βλέπει τα αγαπημένα του σίριαλ στην τηλεόραση . Δεν υπάρχει αυθορμητισμός και πάθος στην περίπτωσή του . Η ζωή μαζί του είναι είναι βαρετή και χωρίς απρόοπτα.

Related posts

Καριέρα – εγκυμοσύνη – κατάψυξη ωάριων: Η δυσκολία στο να είσαι γυναικά σήμερα

Newsroom

Πώς μιλάμε στα παιδιά για την οικονομική κρίση;

Newsroom

Ο μισογυνισμός ξεκινάει από τη μουσική που ακούν οι σημερινοί 13χρονοι

Newsroom