ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

«Δεν ασχολούμαστε με τον σφουγγοκ@λάριο του Α.Τσίπρα»

 

Απάντηση στο Ν.Καρανίκα από τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων: «Δεν ασχολούμαστε με τον σφουγγοκ@λάριο του Α.Τσίπρα»

 

 

Απάντηση στα όσα έγραψε στο Facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας για τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό και για όσους αντιδρούν στην εκχώρηαση των ιστροικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας έδωσαν μιλώντας στον ΑΝΤ1 τα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη και ο Όθωνας Ιακωβίδης

«Νομίζετε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε; Είναι ένα τερατούργημα οπότε δεν ξέρει κανείς πως να το σχολιάσει. Δεν είναι το μόνο. Τα εθνίκια είναι μιά δημιουργία νέας ελληνικής λέξης, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και προηγούμενες δηλώσεις ανάλογες, οι οποίες ωθούν προς έναν διχασμό ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι δεν ανησυχούν για την κατάσταση η οποία επικρατεί σχετικά με τη Μακεδονία και σε αυτούς που ανησυχούν και νομίζω ότι έχουν δίκιο και αν και συνήθως δεν δεν πηγαίνουν ελαφριά την καρδία σε συλλαλητήρια, σε αυτό πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε γιατί κινδυνεύει ο τόπος» τόνισε η κ. Νεγρεπόντη – Δελιβάνη σχετικά με την ανάρτηση του κ. Καρανίκα.

«Ας μην πιάσουμε πρωί πρωί τι σχολιάζει ο σφουγγοκωλάριος Καρανίκας, διότι θα ρίξουμε το επίπεδο σε ένα σοβαρότατο θέμα» είπε ο. κ. Ιακωβίδης. «Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά από όλη τη Μακεδονία και την Ελλάδα για τη συμμετοχή για τα συλλαλητήρια σε 13 πόλεις της Μακεδονίας»πρόσθεσε.

«Το 70% και πάνω του ελληνικού λαού δεν θέλει με κανένα τρόπο το όνομα Μακεδονία» πρόσθεσε η κ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,

Related posts

Γλυκό Σταφύλι με τηγανιτή γραβιέρα Κρήτης του Γιώργου Τσελεμεντέ

«Ο Πατέρας» σε σκηνοθεσία Άκι Βλουτή στο Θέατρο Άλφα

Με καύσωνα θα μας αφήσει ο Ιούνιος ενώ το θερμόμετρο θα δείξει έως και 38 βαθμούς

Newsroom