ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας: Σουηδοί εμφυτεύουν μικροτσίπ κάτω από το δέρμα (βιντεο)

Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας: Οι Σουηδοί εμφυτεύουν μικροτσίπ κάτω από το δέρμα και για το πιστοποιητικό Covid-19!

Αυτά τα οποία μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν «θεωρία συνωμοσίας» τώρα είναι πραγματικότητα και μάλιστα υπάρχει χώρα που τα υιοθετεί, καθώς οι Σουηδοί, σύμφωνα με το thegatewaypundit, μπορούν να βάζουν πλέον το πιστοποιητικό Covid-19 σε μικροτσίπ κάτω από το δέρμα! 

Συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια, Σουηδοί πολίτες προσφέρθηκαν εθελοντικά προκειμένου να εμφυτευθούν μικροτσίπ στα χέρια τους, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να φέρουν μετρητά, ταυτότητα, κλειδιά, κάρτες γυμναστηρίου κ.λπ.

Τα μικροτσίπ κερδίζουν δημοτικότητα στη Σουηδία και τώρα οι Σουηδοί βάζουν στο μικροτσίπ και το «διαβατήριο εμβολίου Covid», τοποθετώντας το στα χέρια τους ή αλλού κάτω από το δέρμα τους.

«Βάλτε το πιστοποιητικό Covid σε ένα τσιπ στο χέρι σας ή αλλού κάτω από το δέρμα. Είναι ολοένα και πιο δημοφιλές να εισάγετε ένα τσιπ στο σώμα με διαφορετικούς τύπους προσωπικών πληροφοριών και τώρα μπορείτε επίσης να εισάγετε το πιστοποιητικό Covid στο τσιπ» ανέφερε η καθημερινή εφημερίδα της Σουηδίας Aftonbladet.

Να σημειώσουμε ότι στην Σουηδία το πιστοποιητικό Covid χρησιμοποιείται πλέον για εκδηλώσεις άνω των 100 ατόμων. 

 

 

 

Πηγη pronews.gr –  thegatewaypundit.com

Related posts

Ο Κορωνοϊός βάζει βόμβα στα εργασιακά : Μείωση μισθών κατά 50% για έξι μήνες (video)

Newsroom

Δημοσκόπηση της Metron Analysis: Ηχηρό καμπανάκι για την κυβέρνηση, αλλά και «βαριά καμπάνα» για την αξιωματική αντιπολίτευση

Newsroom

Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του ελληνικού Λιμενικού

Newsroom