Κοινοποιείστε το άρθρο

Διαδικτυακές Προσεγγίσεις: Με τον Κυριάκο Τσικορδάνο – Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 21:00 – Καλεσμένες η Κάρμεν Ρουγγέρη & η Χριστίνα Κουλουμπή

Οι Διαδικτυακές Προσεγγίσεις και πάλι κοντά σας, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:00, με μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!
Η Κάρμεν Ρουγγέρη  μια από τις πρωτοπόρους του παιδικού θεάτρου, μαζί με την κόρη και συνοδοιπόρο της, Χριστίνα Κουλουμπή, συζητούν με τον δημοσιογράφο και διευθυντή των greekaffair.gr & 7nea.gr Κυριάκο Τσικορδάνο για το παιδικό θέατρο! 

Η κ. Κάρμεν Ρουγγέρη, σε μια κατάθεση ψυχής, θυμάται το ξεκίνημά της στο παιδικό θέατρο, μας μιλάει για το ποσό σημαντικά μηνύματα μπορεί να περάσει μια παιδική παράσταση σε μικρούς και μεγάλους, και  μας αποκαλύπτει σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστήσει φέτος η ίδια!

 Η κ. Χριστίνα Κουλουμπή μάς εξομολογείται πώς βίωσε το διάστημα της καραντίνας, τις δημιουργικές αλλά και τις δύσκολες στιγμές που είχε, και μοιράζεται μαζί μας το πόσο μαγική είναι η στιγμή  για την ίδια να σκηνοθετεί φέτος ένα παραμύθι, που αγαπούσε από μικρή, την Τοσοδούλα. Επίσης μας μιλάει για την ξεχωριστή συνεργασία της με τον Πέτρο Γάλλια, καθώς και με τον Στέφανο Κορκολή.

Συντονιστείτε την Παρασκευή 8η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21.00 στο κανάλι μας
στο you tube  & στις ιστοσελίδες μας του greekaffair.gr &  7nea.gr για να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε δυο μοναδικές κυρίες του παιδικού θεάτρου να μοιράζονται μαζί μας στιγμές που σίγουρα θα σας ταξιδέψουν, σκέψεις και εμπειρίες, που θα συζητηθούν!

 

#ΔιαδικτυακέςΠροσεγγίσεις

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο