ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διαγωνισμός – Προσκλήσεις

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Κάνετε like στην σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, κοινοποιήστε αυτό το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση, στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ ) στο email info@greekaffair.gr και δηλώστε συμμετοχή για 5 διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το βράδυ της Παρασκευής  14/6/στη σελίδα το FB του greekaffair.gr καλή επιτυχία 

 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

Η συναυλία που δίνεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, έχει συμβολικό τίτλο τον στίχο του Μίκη Θεοδωράκη: «ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ – Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά» από το ομώνυμο τραγούδι του.

Συνθέτες και τραγουδιστές, Έλληνες και ξένοι, αντιπροσωπείες από τις Ομογένειες (το πιο ζωντανό κομμάτι του Ελληνισμού) της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Ευρώπης, Ολυμπιονίκες και αθλητές θα τιμήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη.

Οικογένειες ανθρώπων που θυσιάστηκαν παλεύοντας εναντίον της Χούντας των Συνταγματαρχών (Λαμπράκης, Παναγούλης, Μουστακλής, Μανδηλαράς, Ελής), θα είναι εκεί, για να ακούσουν για μια ακόμη φορά, τα τραγούδια-σύμβολα του αγώνα κατά της επτάχρονης τυραννίας.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» που θα είναι ο βασικός συντελεστής της συναυλίας αυτής, θα ερμηνεύσει τα τραγούδια αυτά μαζί με τους πιο γνωστούς και αγαπημένους τραγουδιστές. (Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σύντομα).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν και θα διαβάσουν κείμενα και ποιήματα, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Η προπώληση των εισιτηρίων εχει  ξεκινήσει  και όλοι πιστεύουμε ότι το Καλλιμάρμαρο θα είναι μικρό για τις χιλιάδες κόσμου που θα ρθει από όλα τα μέρη της Ελλάδας!

Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει δηλώσει ήδη ότι είναι μεγάλη επιθυμία του να είναι κι αυτός μαζί μας.

 

#Χορηγός Επικοινωνίας Greekaffair.gr

 

Related posts

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το δάκρυ της παναγίας» στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΤΖΟΡΝΤΑΝ»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση: «Η ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ» στη σκηνή του θεάτρου «Broadway»