Κοινοποιείστε το άρθρο

Διαγωνισμός βιβλίου – Διεκδικήστε 2 βιβλία: Για το νέο μυθιστόρημα μυστηρίου «Δείπνο δολοφονών» της Εύη Φρύγανα από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη 

Κάνετε like στην σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, κοινοποιήστε αυτό το άρθρο και στην συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχειά σας που σας ζητεί η φόρμα του διαγωνισμού αμέσως μετά πατήστε αποστολή στο email info@greekaffair.gr τότε αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για δυο αντίτυπα από το αστυνομικό μυθιστόρημα  «Δείπνο δολοφονών»

  Μπείτε στην κλήρωση:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

  Το μήνυμά σας

   

  Το όνομα των νικητών θα ανακοινωθούν την Δευτέρα   28/02/2022 στην σελίδα μας στο facebook.

   

  Φαντάσου: η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής σου. Όλα επιτέλους πηγαίνουν όπως τα ήθελες και το μέλλον ξεδιπλώνεται φωτεινό μπροστά σου. Το τηλέφωνο χτυπάει. Ένας παλιός σου φίλος βρέθηκε νεκρός και είσαι καλεσμένος σε ένα δείπνο στη μνήμη του.

  «Θα έρθεις; Θα έρθουν όλοι» σου λέει ο οικοδεσπότης.

  Δεν θέλεις να πας.

  «Θα φανεί περίεργο αν δεν έρθεις».

  Αναγκάζεσαι να συμφωνήσεις. Και αμέσως το μετανιώνεις.

  Οι πέντε παλιοί συμφοιτητές θα αποδεχθούν την πρόσκληση, παρότι έχουν να δουν ο ένας τον άλλον από το πανεπιστήμιο και αυτό δεν θέλουν να αλλάξει. Σύντομα όμως θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν κάτι μακράν πιο δυσοίωνο από αμήχανες συναντήσεις. Τα μυστικά που κρατούσαν κρυμμένα για χρόνια απειλούν να βγουν στην επιφάνεια και να τους καταστρέψουν. Και αυτό μόνο για ορεκτικό.

  Η νύχτα που τους περιμένει θα αποδειχθεί περίτρανα και χωρίς καμία αμφιβολία η χειρότερη της ζωής τους.

  Καλώς ήρθατε. Το δείπνο δολοφόνων έχει σερβιριστεί.

   

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ THΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ  

  Η Εύη Φρυγανά γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.  Η αγάπη της για τη συγγραφή την οδήγησε τον Αύγουστο του 2013 να ιδρύσει το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales και το ενδιαφέρον  της για ό,τι σχετίζεται με τις έρευνες ανθρωποκτονιών να παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εγκληματολογίας.  Ξεκίνησε να γράφει από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο:  ναζήτηση εκδίκησης. Το 2020 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη το βιβλίο της με τίτλο: Ο κήπος με τους υάκινθους.  Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: www.evifrigana.gr

  What’s your Reaction?
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  Κοινοποιείστε το άρθρο