Κοινοποιείστε το άρθρο

Δήλωσε συμμετοχή για 2 διπλές προσκλήσεις με πότο και  παρακολούθησε live  το μουσικό σχήμα  Μάκης Δημάκης, Κώστας Μαρτάκης, Χρύσπα  στο ανακαινισμένο PLUSβοτανικό!!

Κάνετε like στην σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, κοινοποιήστε αυτό το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση, στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ ) στο email info@greekaffair.gr και δηλώστε συμμετοχή για 2 άτομα με πότο στο bar για να παρακολουθήσετε live το μουσικό σχήμα  Μάκης Δημάκης, Κώστας Μαρτάκης, Χρύσπα  στο ανακαινισμένο PLUSβοτανικό!!

 

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το βράδυ της Παρασκευής  19/11/στη σελίδα το FB του greekaffair.gr καλή επιτυχία .

 

Προσοχή οι προσκλήσεις ισχύουν για το Σάββατο 20/4/19

 

  Μπείτε στην κλήρωση:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

  Το μήνυμά σας

   

  Ο Μάκης Δημάκης,ο Κώστας Μαρτάκης, η Χρύσπα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν ατέλειωτες νύχτες πραγματικής διασκέδασης στο ανακαινισμένο PLUSβοτανικό!!

  Ο Μάκης Δημάκης μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη με συνοδοιπόρο τον Κώστα Μαρτάκη επιστρέφει στην Αθήνα για να μας ξεσηκώσει  και πάλι με τις μοναδικές επιτυχίες του!

  Ο Κώστας Μαρτάκης, με την νέα του ερωτική μπαλάντα «Αν είσαι έρωτας» και όλες τις παλαιότερες επιτυχίες του θα δώσει το δικό του στίγμα !!!.

  Μαζί τους η Χρύσπα που εκτός από τις  εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες  εξέπληξε όλους με το ταλέντο της στο φετινό «Your Face Sounds Familiar 5» που συμμετέχει!!

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

  Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο PLUS Βοτανικό.

  Ιερά Οδός 76 και Σπύρου Πάτση (είσοδος από, Κασσάνδρας 23) Αθήνα 104 47

  Τηλ: 21 0341 2622

   

   

   

   

  #Χορηγός Επικοινωνίας Greekaffair.gr
  What’s your Reaction?
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  Κοινοποιείστε το άρθρο