ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΤαξίδιαΤουρισμός

Δημοφιλείς οικογενειακοί προορισμοί στην Ελλάδα

Δημοφιλείς οικογενειακοί προορισμοί στην Ελλάδα

Τα ασφαλή και φιλόξενα θέρετρα και οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας πάνω στη θάλασσα, με όλες τις παροχές για οικογένειες -παιδότοπους, παιδικές πισίνες, προγράμματα ψυχαγωγίας και όλα τα σπορ-  αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για τις οικογενειακές σας διακοπές.

Τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου και οι ακτογραμμές της ηπειρωτικής Ελλάδας σας περιμένουν, για να ζήσετε το ελληνικό καλοκαίρι και να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους σας.

Εάν αγαπάτε τα ελληνικά νησιά, σημειώστε: Κέρκυρα, Λευκάδα, Ρόδος, Κρήτη… Έπειτα, προσθέστε και άλλα: Νάξος, Κως, Πάρος, Tήνος, Σύρος, Σίφνος, Σποράδες, Μυτιλήνη, Κεφαλονιά, Αίγινα, Εύβοια, Θάσος είναι λίγα μόνο από τα ελληνικά νησιά που είναι γνωστοί ως ιδανικοί οικογενειακοί προορισμοί στην Ελλάδα.

Αντίστοιχα, στα παράλια της ηπειρωτικής Ελλάδας οι καλοκαιρινές προτάσεις για οικογενειακές διακοπές είναι εξίσου ενδιαφέρουσες –από τη Μεσσηνία και τη Μάνη μέχρι την περιοχή της Πάργας, τη Χαλκιδική, το Πήλιο θα βρείτε ξενοδοχεία πάνω στη θάλασσα και μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων ιδανικών για τις αυξημένες απαιτήσεις που έχουν οι διακοπές με παιδιά.

Εκτός ξενοδοχείου οι προτάσεις αμέτρητες: αρχαιολογικοί χώροι, περιήγηση στα αξιοθέατα, λαογραφικά και αρχαιολογικά μουσείαενυδρεία, εκθέσεις, διασκέδαση με ελληνική μουσική και χορούςπαραδοσιακά εργαστήρια -όπου θα δουν τους παλιούς τεχνίτες επί το έργο- περπάτημα σε υπέροχα μονοπάτια, για να ανακαλύψουν μαζί σας ενετικά κάστρα, πύργους, ξωκκλήσια και ανεμόμυλους. Ποδήλατο, βόλτες στα χωριά, θαλάσσια πάρκα, σχολές, για να μάθουν θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοϊκά και βάρκες. Εμπειρίες που θα σας χαρίσουν υπέροχες οικογενειακές διακοπές με φόντο το πέλαγος.

Στις οικογενειακές σας διακοπές στην Ελλάδα, όλα θα είναι οργανωμένα για σας στην εντέλεια. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τις απολαύσετε!

Οικογενειακές διακοπές όλο τον χρόνο

Φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη η Ελλάδα ξεδιπλώνει μοναδικές φυσικές ομορφιές και προσφέρει δεκάδες διαφορετικούς προορισμούς διακοπών και δραστηριότητες, για να μην πλήξετε ούτε λεπτό. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με τους δεκάδες αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τις γκαλερί, τους παιδότοπους, τα πάρκα, τους παραλιακούς πεζόδρομους.

Στα χιονοδρομικά κέντρα στον Παρνασσό, στο Πήλιο, στην Ευρυτανία, στα Καλάβρυτα, αλλά και στις λίμνες Πλαστήρα και Κερκίνη για κανό, ιππασία, ποδήλατο. Στα χωριά του Πηλίου, όπου θα κάνετε τη διαδρομή με το διάσημο τρενάκι τον Μουντζούρη, και στα Καλάβρυτα, όπου θα μπείτε στο τρενάκι, τον Οδοντωτό, για να διασχίσετε το φαράγγι του Βουραϊκού.

Στο Λιβάδι της Αράχωβας, όπου θα κάνετε μαζί με τα παιδιά όλα τα σπορ του βουνού –από παγοδρομίες, μέχρι ιππασία. Στο Νυμφαίο, όπου θα δείτε τις αρκούδες στον «Αρκτούρο». Στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, όπου θα κάνετε βαρκάδα πλάι στα φλαμίνγκο.

 

Στην Κόνιτσα, για να μάθουν ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη και καγιάκ στον Αώο… Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας την εμπειρία των διακοπών στην Ελλάδα. Νιώστε και εσείς σαν παιδιά και απολαύστε την ελευθερία, την ξεγνοιασιά, τον ήλιο, τη θάλασσα, την πολυτέλεια, αλλά και τη μοναδική της φύση.

 

Related posts

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν οι αιτήσεις σήμερα για δωρεάν διακοπές

Επίσημη Πρώτη Εκδήλωση για το 16ο EAST MED YACHT SHOW – Μarina Zeas 2017

Newsroom

Ερμιόνη: O ιδανικός προορισμός για κοντινές αποδράσεις από την πόλη

Newsroom