ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Πεντέλης: Δημότες βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για να μισθώσουν μπουλντόζες – Εγκλωβισμένοι για 4η ημέρα

Δήμος Πεντέλης: Δημότες βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για να μισθώσουν μπουλντόζες – Εγκλωβισμένοι για 4η ημέρα 

Δημότες στην Πεντέλη, με σπίτια που βρίσκονται κοντά σε κεντρικές οδούς συνασπίζονται, πληρώνουν από την τσέπη τους και καλούν ιδιωτικά μπουλντόζες να τους ανοίξουν το δρόμο, παίρνοντας εν συνεχεία τα φτιάρια, καθώς δεν έχει γίνει καμία κίνηση από τον Δήμο  ένω σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας,  τα τηλέφωνα στο δημαρχείο βουίζουν συνεχώς.

 

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την πορεία εκχιονισμού στις τρείς κοινότητες του δήμου σε Μελίσσια, Νέα και Παλιά Πεντέλη, πλήν της ανακοίνωσης της 24ης Ιανουαρίου στο facebook ότι «επιχειρούν συνολικά 11 οχήματα με στόχο να παραμείνουν οι κεντρικοί και οι δευτερεύοντες δρόμοι ανοικτοί».

Τέσσερις ημέρες ωστόσο οι πολίτες δεν είδαν εκχιονιστικό μηχάνημα από το Δήμο να ανοίγει εσωτερικούς δρόμους, σε μία περιοχή μάλιστα όπου θεωρείται ότι υπάρχει η εμπειρία στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που δημιουργεί η έντονη χιονόπτωση.

Επιπλέον είναι παραπάνω από εμφανής η έλλειψη επαρκούς ποσότητας αλατιού, το οποίο σε κεντρικά σημεία του δήμου είχε τελειώσει ήδη από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, πολύ πρίν την επέλαση της κακοκαιρίας.

Related posts

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Δείτε πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και οι παροχές

100 λόγοι που αποδεικνύουν ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες

Newsroom

Η Φώφη Γεννηματά αποσύρει την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Newsroom