Κοινοποιείστε το άρθρο

Δημοσκόπηση για την Αθήνα: Εκτοξεύεται ο Μπακογιάννης, 2ος ο Γερουλάνος, 3ος ο Ηλιόπουλος

Προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων με δεύτερο τον Παύλο Γερουλάνο δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής».

 

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος δεν περνάει στον β΄γύρο. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο γράφημα, στην πρόθεση  ψήφου ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνει 37% (ποσοστό που αντιστοιχεί στο άθροισμα και παραπάνω των τριών συνυποψηφίων του). Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παύλος Γερουλάνος με 13%, έπεται ο Νάσος Ηλιόπουλος με 10% και τέταρτος ο Κασιδιάρης με 9%.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής» περιγράφει και το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές, είναι αντίστοιχο αυτού που επικρατεί και στην υπόλοιπη χώρα. Χαρακτηρίζεται από την αρνητική στάση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά υπάρχουν και επιφυλάξεις για την αντιπολίτευση.

Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα βαδίζουν σε λάθος κατεύθυνση και το 65% αξιολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

πηγη tovima.gr

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο