ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΡοή Ειδήσεων

Δημοσκόπηση της Metron Analysis: Ηχηρό καμπανάκι για την κυβέρνηση, αλλά και «βαριά καμπάνα» για την αξιωματική αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση της Metron Analysis: Ηχηρό καμπανάκι για την κυβέρνηση, αλλά και «βαριά καμπάνα» για την αξιωματική αντιπολίτευση

Ηχηρό καμπανάκι στην κυβέρνηση, αλλά και «βαριά καμπάνα» στην αξιωματική αντιπολίτευση, αποτελεί η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα.

 

Ενας μήνας κατά τον οποίο συνέβησαν σημαντικά γεγονότα, όπως η έξαρση της πανδημίας και τα συνεχή επεισόδια και οι καταγγελίες για αστυνομική βία, έφεραν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο πολιτικό σκηνικό.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση αντέχει, και μάλιστα διατηρεί σημαντική διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας δείχνουν απογοήτευση για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, αλλά και για τα επεισόδια που έγιναν πρόσφατα.

Μάλιστα, όλο και περισσότεροι πολίτες εμφανίζονται ανήσυχοι για την πορεία της χώρας, προτάσσοντας ως μείζον πρόβλημα την οικονομία.

Από την άλλη, ακόμη και τα λάθη που κάνει η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και δείχνει μια εικόνα αντιπολιτευτικής ανυπαρξίας.

Η κόπωση των πολιτών από την πανδημία και τα οικονομικά προβλήματα που εμφανίζονται δημιουργούν συνθήκες φθοράς στην κυβέρνηση, που όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να καρπωθεί.

Η δυσαρέσκεια έχει αρχίσει να αγκαλιάζει το πολιτικό σύστημα συλλήβδην, με τους νέους να μην πιστεύουν πλέον στα κόμματα.

Related posts

Αντιδρούν οι Ελληνοαμερικανοί ρεπουμπλικανοί βουλευτές για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Απόφαση σταθμός του ΔΕΕ: Καμία νομική ασυλία για τις πολυεθνικές των εμβολίων. Του Νότη Μαριά

Newsroom

Ο μηχανισμός της καταστροφής

Newsroom