ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ειδήσεις

Διόδια: Αυξήσεις φωτιά που αγγίζουν μέχρι και το 14% ανακοίνωσαν οι παραχωρησιούχοι για το 2023

Διόδια: Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή περί σταθερών τιμών – Αυξήσεις φωτιά που αγγίζουν μέχρι και το 14% ανακοίνωσαν οι παραχωρησιούχοι για το 2023

 

Παραμένει, ωστόσο να φανεί το πότε θα ισχύσουν αυτές οι τιμές, για τις οποίες αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις από τους διαχειριστές των αυτοκινητόδρομων εντός της νέας χρονιάς.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πηγές της αγοράς φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις του Υπουργείου με τους παραχωρησιούχους, που πραγματοποιούταν όλο το προηγούμενο διάστημα, έχουν σε κάποιο βαθμό το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι αυξήσεις δεν αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή τουλάχιστον για το Α’ Εξάμηνο του 2023.

Σημειώνεται, ότι οι αυξήσεις αυτές αφορούν όλες τις παραχωρήσεις πλην της Αττικής Οδού, η οποία δημοπρατείται αυτή την περίοδο από το ΤΑΙΠΕΔ. Οι κύριοι μέτοχοι των έξι αυτών παραχωρήσεων (Ολυμπία Οδός, Κεντρική Οδός, Νέα Οδός, Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και Μορέας) είναι η γαλλική Vinci, η γερμανική Hochtief, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Ελλάκτωρ, ο ΑΒΑΞ και η Intrakat.

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Το ιστορικό Kings Palace μεταμορφώθηκε σε  ξενοδοχείο-γκαλερί και μετονομάστηκε Athens Capital Hotel-MGallery

Newsroom

«Χείρα βοηθείας»10 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Άμπου Ντάμπι στην καταρρέουσα τουρκική οικονομία

Έως 31 Οκτωβρίου τα μέτρα προστασίας σε δικαστήρια, υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία

Newsroom