ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κοινωνία

Δωρεά 20.000 ευρώ του Ιδρύματος Ζολώτα στην «Αποστολή» για τους άπορους

Δωρεά 20.000 ευρώ του Ιδρύματος Ζολώτα στην «Αποστολή» για τους άπορους

 

Αντιπροσωπεία του Χριστιανικού Μορφωτικού Ιδρύματος εις Μνήμην Ευθυμίου και Κωνσταντίνας Ζολώτα επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και  πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’

Τις δυνάμεις τους στην ιερή αποστολή για τη στήριξη των πιο αδύναμων συνανθρώπων μας, ένωσαν το Χριστιανικόν Μορφωτικόν Ίδρυμα εις Μνήμην Ευθυμίου και Κωνσταντίνας Ζολώτα, με την οργάνωση «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Χριστιανικού Μορφωτικού Ιδρύματος εις Μνήμην Ευθυμίου και Κωνσταντίνας Ζολώτα αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Καλαμωτουσάκη, Καθηγητή Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, τ. Διευθύνων Σύμβουλος  Τραπέζης AMERICAN EXPRESS, τον Αντιπρόεδρο π. Μάξιμο Παπασταύρου, προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Πλάκας και τη γενική γραμματέα κ. Δήμητρα Κορίτσα επισκέφθηκε σήμερα στις 12:00 τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και  πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού σκοπού του Ιδρύματος και αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» αποφάσισε τη διάθεση στον Οργανισμό ποσού 20.000 ΕΥΡΩ με σκοπό να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τα συσσίτια προς απόρους, αστέγους, άνεργους και λοιπούς αναξιοπαθούντες.
Η αντιπροσωπεία ανέφερε στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο τη διάθεση και την επιθυμία να στηρίξει το έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»  κ. Ιωάννη Πεταλά.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αρωγή και την εμπιστοσύνη τους και υποσχέθηκε να  ξαναβρεθούν και να συζητήσουν θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης σύντομα.

Related posts

Νόμος Κατρούγκαλου: Βγαίνουν επικουρικές 31,87 ευρώ

Prootos

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η επιτροπή των ειδικών για το άνοιγμα των σχολείων – Πρόταση της κυβέρνησης να ανοίξουν όλες οι τάξεις του Λυκείου σε όλη την Ελλάδα

Μητέρα κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου επειδή δεν αφήνουν το παιδί της να μπει στο σχολείο χωρίς self test.

Newsroom