ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Δωρεάν αλεύρι δόθηκε σε υπαλλήλους του υπουργείου Τουρισμού από τους Μύλους Λούλη

Δωρεάν αλεύρι δόθηκε σε υπαλλήλους του υπουργείου Τουρισμού από τους Μύλους Λούλη

 

Το αλεύρι είναι μακράν το πιο δημοφιλές προϊόν στην περίοδο που διανύουμε και καταναλώνεται με ρυθμούς που θυμίζουν άλλες εποχές.

Μια βόλτα στα σουπερμάρκετ αρκεί για να το διαπιστώσει κανείς. Μαθαίνω πως υπάρχουν κάποιοι τυχεροί δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα χρειαστεί να κάνουν «επιδρομή» στα ράφια των σουπερμάρκετ για να προμηθευτούν αλεύρι για αρκετό καιρό. Πρόκειται για τους υπαλλήλους του υπουργείου Τουρισμού που μεσοβδόμαδα βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς τους χορηγήθηκαν… δεκάκιλα πακέτα αλεύρι.

Ο «χορηγός» ήταν ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης. Βλέπετε, ο κ. Λούλης είναι ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αλευροβιομηχανίας του Βόλου Μύλοι Λούλη. Ο βολιώτης επιχειρηματίας – που έχει αναστείλει τα επιχειρηματικά του καθήκοντα μετά το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη – έχει την κοινωνική ευαισθησία μέσα σε αυτήν τη δύσκολη εποχή να βοηθάει όπως μπορεί. Μου λένε πως ήταν εξαιρετικό το θέαμα να ξεφορτώνονται παλέτες με αλεύρια στο κτίριο της οδού Αμαλίας, με τους διερχομένους να απορούν για το εάν στήνεται κρατικό συσσίτιο.

Related posts

Θεοδωρικάκος: Δεν θα ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στο Σύνταγμα

Newsroom

Η τρομοκρατία των 150 ευρώ νίκησε και όχι ο κορωνοιός

Newsroom

Πιερρακάκης: Τις επόμενες εβδομάδες έρχεται η ψηφιακή ανανέωση διαβατηρίων

Newsroom